Vriendin Max Verstappen deelt intieme foto

Vriendin Max Verstappen deelt intieme foto

Vriendin Max Verstappen deelt intieme foto. Dat is overigens niet hetzelfde als een pikante foto, dus vergis je daar niet in. Het is vooral een romantische foto met haar mannetje. We delen de foto met jullie.

Een bescheiden bosje rozen

Max Verstappen staat met zijn 25 jaar nu al in de Quote 500. Hij werd wederom wereldkampioen bij Formule 1. Met dit succes blijft hij lekker veel geld binnenharken. Mede daarom zal hij het leuk hebben gevonden om een bescheiden bosje rozen voor zijn vriendin en topmodel Kelly Piquet te kopen.

Vriendin Max Verstappen deelt intieme foto

Vol trots deelt Kelly foto’s met haar rijke vriendje. Toen ik de post zag, dacht ik heel even dat ik wéér te veel gedronken had, want de foto’s zijn wazig, maar dat is volgens mij weer een ding van deze tijd. Of zo? Nou, leuk hoor! Mooie foto’s.

Klik hier voor de Instagram-pagina van Kelly Piquet.

17 reacties op “Vriendin Max Verstappen deelt intieme foto

 1. Floris Wyers zegt:

  Topper die Max en hij heeft ook een lekker wijf. Ik zou graag een housetour doen en daarna gaan eten bij Le Garage. Max, Kelly, Mijn mannetje Michiel en ik.

  17
  1
  • Ver te Z zegt:

   Het is maar wat je lekker vindt. De vrouwelijke elementen zijn ver te zoeken. Mex Versteppen lijkt van het type Dennieboy. Geen tette en geen reedt. Nou als ik Mexje was had ik Liesje Z even gebeld. Mooi even spelen met die 2 grote ogen.

   15
   1
  • Max Verstappen zegt:

   Hee Floris, lijkt me leuk. Zullen we dan sabreren vanaf mijn balkon in Monaco? Kelly wil er niet bij zijn. Groetjes Max.

   16
   1
 2. Timmy zegt:

  Lol. Ga je valse idolen ophemelen. Ik heb mijn sporen in de F1. Blij dat het klaar is. Als in de moddelen wereld. Thans ik hoop het. Want als ik te kiezen had, dan was het mij in eerste instantie al bespaard gebleven.

  14
  4
 3. Gerrit Hiemstra zegt:

  Bloemenkweek is erg milieu vervuilend. We moeten stoppen met al die zinloze boeketten want anders staat straks half Nederland onder water.

  13
  14
 4. Floris Wyers zegt:

  Ik ben de bekendste YouTuber en influencer van Nederland!!! Ik kan jullie maken of breken Jan en Dennis!!!!

  14
  3
 5. Timmy zegt:

  Geheimpje🤫 MB was het hele seizoen stiekem gewoon dominant. Geschreven drama’s. Geecreëerde ‘spanning’. Enjoy! F1, de WWE van de autosport. Pick your team. Neem je Max en zijn model of… Succes met je Marskolonie met je toppers.

  13
  0
 6. Donnie zegt:

  Ik erger me kapot aan het darts publiek die sinds max naar F1 races komt kijken. max fans zijn tokkies.

  13
  0
 7. Floris Wyers zegt:

  @Max Verstappen.
  Lijkt me heerlijk. Dan laat ik michiel ook thuis en kunnen we misschien daarna het nachtleven in daar. Een leuken rainbowbar.

  13
  0
 8. Niet geschoten is altijd mis (1) zegt:

  In Miami heb je trouwens een super coole club, LIV. Eigenaar daarvan is David Grutman. Deze ondernemer is bevriend met de Kardashians, en gek op mensen met veel bereik.

  13
  0
  • Niet geschoten is altijd mis (2) zegt:

   Hij nodigt je dan uit voor een kip maaltijd en om op z’n VanDutch boot te komen. Waag een poging zou ik zeggen.

   13
   0
  • Niet geschoten is altijd mis (3) zegt:

   Het zijn de ouders van je naamgenoot van Girlys blog al weleens gelukt. Al hoewel dat contact natuurlijk wel weer verliep via Hardwell.

   13
   0
 9. Ronnie zegt:

  Kelly heeft een type waar zij op valt, dat is ‘steenrijke F1 coureur’. Als Max monteur was geweest bij Red Bull had hem nog geeneens aangekeken.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.