Entertainment

VPRO heeft lak aan aantijgingen tegen Tim den Besten: ‘Tóch uitzenden’

tim den besten vpro

Bij de VPRO lijken ze lak te hebben al de criminele dingen die hun werknemers doen, want ze blijven gewoon programma's uitzenden van deze personen. Zo ook Tim den Besten, die met zijn programma '100 dagen in de vergeten wijk' toch op de buis zal verschijnen.

Identiteitsmisbruik door Tim den Besten

Tim den Besten heeft het niet zo handig aangepakt de afgelopen tijd. Hij zou namelijk de identiteit en foto’s van andere mannen gebruiken om met mannen te chatten via de datingapp Grindr. Niet netjes natuurlijk en de slachtoffers hebben hier dus ook echt emotionele schade aan bevonden. Er liggen drie aangiftes tegen hem voor identiteitsmisbruik.

Nadat dit heftige nieuws naar buiten kwam, werd bekend dat Tim den Besten een zeldzame vorm van kanker heeft en daarom niet kan reageren op de berichten. Gisteren is het nieuws naar buiten gebracht dat hij zeven weken lang, vijf dagen per week bestraald zal gaan worden.

VPRO heeft lak aan aantijgingen tegen Tim den Besten: ‘Tóch uitzenden’

De VPRO heeft meegewerkt aan het onderzoek van Het Parool, maar verder besloten om niet te reageren. Waar het in eerste instantie logisch lijkt dat je deze crimineel van de buis haalt, behalve voor John de Mol die Peter Gillis nog steeds zendtijd geeft, gaat de VPRO hem wel op de buis houden. In de nieuwe reeks ‘100 dagen in de vergeten wijk’ is Tim den Besten met zijn collega Nicolaas Veul te zien. De heren gaan aan de slag als sociaal werken en helpen bewoners in de Haagse Wijk Laak met hun problemen.

Maar is het wel zo verstandig van de VPRO om deze viespeuk op de buis te laten verschijnen? Ze deelden gisteren de eerste beelden en iedereen was direct helemaal niet blij. ‘Die man mag toch niet meer op tv’, schrijft iemand. ‘Ongelofelijk dat deze man nog op tv kan’ en ‘Tim past niet in deze programma’s, hij komt erg ongevoelig over’, zijn nog andere reacties van kijkers. Wij begrijpen ook niet hoe de VPRO zo lak kan hebben aan de dingen die hij gedaan heeft, door dit toch gewoon uit te zenden.

View post on Instagram
 

11 reacties

Tim den Besten

Ik ben jeuk aan mijn R E E T !!!

Fatima

Ben ik hier nog welkom mensen ?

Wally

VPRO heeft toch niets te verliezen. Nog even en de NPO houdt op te bestaan haha Hulde!

Sh@lom diick,h@lal chiick

Fatima ,

hoe oud ben je ?

*nus

Tim baft de *nus van de vpro directeur en die houdt zijn hand boven zijn hoofd
Tim de baf koning

*nus

Fatima kan je koken cq baffer

Peter G

Tim is ook lid van stichting martijn

Bobbi Eden

Maakt niet uit, daar kijkt geen f.l.i.k.k.e.r naar

Fatima

Ik ben 14 jaar lieve mensen

met kopfodje op mijn kopje

Tocht

Fijn dat ze het ‘toch uitzenden’, kijkt toch niemand naar.

Natnek

Een beschuldiging betekent niet dat je schuldig bent.