Voor (veel) geld Enzo Knol ontmoeten?

Enzo Knol is jarig en krijgt ziek cadeau van zijn vriendin

Maar even serieus. Je kan dus voor geld Enzo Knol ontmoeten. Een ‘meet&greet’ met die vlogger. Voor geld. Niet zo’n klein beetje ook. Een ticket kost 30 euro exclusief 2,50 administratiekosten. Om Enzo Knol te ontmoeten en te groeten. Hahahahah.

Om het nog even erger te maken moet je loten om te mogen komen. Voor hetzelfde geld word je dus uitgeloot en mag je niet voor 32,50 hallo zeggen tegen Enzo. Maar als je 10k mensen zo gek krijgt om dit te doen staat 325k op je bankrekening om een paar idioten gedag te zeggen. Best goed, Dennis?

WhatsApp Image 2022 04 28 at 11.09.56 PM

20 reacties op “Voor (veel) geld Enzo Knol ontmoeten?

  • Enzo Hol zegt:

   Enzo Erkelens, de beste man heet helemaal geen Enzo Knol. Maar die naam zal vast niet cool genoeg zijn. Draait helemaal niet zo goed meer op YouTube. Waar hij vroeger met gemak 1 miljoen+ views per filmpje pakte. Mag hij nu blij zijn met een paar ton aan kijkers.

   Nog altijd veel.
   Maar dan is het altijd makkelijk om wat geld mee te pakken bij een meet & greet.
   Immers zijn luxe leventje met meerdere huizen, dure sport auto’s enz. moet ook gefinancierd blijven.

   0
   1
   • Anoniem zegt:

    De beste man enzo knol heet nu wel zo hij heeft ze naam veranderd niet vanwege youtube maar privé redenen misschien doco zien of vanaf begin alles 😉

    2
    2
   • Michel zegt:

    Wat een leugens vertel jij!!! Hij heet wel degelijk KNOL! De naam van zijn moeder. Staat ook in zijn paspoort. Hij is de enige die gemiddeld 8- 10 miljoen views per maand haalt. Hii verdient meer dan ooit.

    1
    0
 1. Choco Prince zegt:

  Voor een meet&greet inclusief happy-end ga ik meestal naar de Achterdam. Kost me 25 gulden. Enzo is natuurlijk een social media celebrity, dus 32,50 vind ik schappelijk. Vraag me alleen af hoe goed zijn fellatio-kunsten zijn of blijft het slechts bij een hand-job??

  47
  6
 2. Enzo’s knol zegt:

  Ach ja. De fandag van Marco Borsato kostte 49,99. Maar dan kreeg je als meisje tenminste nog een flinke beurt.

  83
  5
 3. Insider zegt:

  Een ontmoeting met bolle jan roos kost niets / het haatvarken is geregeld bij de glasbak te Bergen te vinden. Voor een selfie met de opgezwollen glasbakbig moet je wel even je foto op panoramastand zetten

  23
  66
 4. Michiel zegt:

  There’s a sucker born every minute. Volgens mij doet die Enzo niks illegaals. dus als er suckers zijn die hier in trappen best knap van hem.

  8
  5
 5. Glennis Gross zegt:

  Welke zielepoot gaat zoveel geld betalen om een YouTuber mischien in het echt te ontmoeten…?! In dit digitale tijdperk kun je met een klein stukje onderzoek er zo achter komen waar hij vaak te vinden is en als hij echt zo blij is met al zijn “fans/volgers/groupies/wannebeevlogger2” maakt hij gewoon een praatje met je en kan je met hem op de foto. Tadaaaaa daar is je meet en greet want meer dan dat is het niet.

  14
  1
 6. Stijn Hart zegt:

  Kinders kom gewoon lekker naar de gameMania in Zeist. Enzo komt daar letterlijk elke week wel 1x.

  14
  2
 7. Don de jong zegt:

  Zelf als jong jochie jaren geleden naar een meet en greet van knol geweest. Was exact 12 euro weet ik nog.

  2
  3
  • Bipolaire cokejunk zegt:

   Hoe was zo’n meet en greet? Stond je binnen 3 minuten alweer buiten en had je een ongeïnteresseerde knol voor je, of was hij wel op z’n minst oprecht?

   4
   2
 8. JaapKraakt zegt:

  Die 10k gekkies moet wel lukken kan hij tenminste weer een nieuwe nft kopen hahaha lekker aan het uitmelken zijn volgelingen haha

  3
  2
 9. OME JAAP zegt:

  WIE IS Dat die ENGE KNUL ???Daar geef je toch geen enkele euro voor , wat een griezel.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.