Uit eerste hand

Volkszanger Mick Harren maakt nummer voor BBB-leider Caroline van der Plas

Volkszanger Mick Harren maakt nummer voor BBB-leider Caroline van der Plas

Volkszanger Mick Harren maakt nummer voor BBB-leider Caroline van der Plas. De Amsterdamse zanger brengt een prachtige muzikale ode ter ere van de partij die het beste heeft gescoord met de afgelopen verkiezingen.

Volkszanger Mick Harren maakt nummer voor BBB-leider Caroline van der Plas

Wij weten bij RoddelPraat zeker dat we jullie dag bijna niet beter hadden kunnen maken dan dat we nu gaan doen. Een volkszanger van topklasse uit Amsterdam heeft een prachtig nummer gemaakt over Caroline van der Plas die met haar partij BBB de meeste zetels wist te behalen in de afgelopen verkiezingen.

‘Jij kwam, je zag en overwon’

Op Spotify heeft Mick Harren een nummer gereleased genaamd ‘Sweet Caroling B.B.B.’ en het is heerlijk. “Hoe het begon… Het was in de Tweede Kamer. Jij kwam, je zag en overwon. Je zei toen je naam en had jouw eigen mening. Je bent er keihard voor gegaan. Hand. Hand in hand. Een nieuwe partij: BBB voor jou en mij! Sweet Caroline, BBB! Wat heb jij het goed gedaan! Wat een partij, BBB! Met de boeren zij aan zij.

Sluit de week vrolijk af!

Ondertussen zit ik al vrolijk mee te zingen achter de computer: “Heel Nederland is in de ban van jou. Wat een topper van een vrouw. De vlag is weer terug. Het kleurt weer rood-wit-blauw. Ja, jij bent ons volk trouw. Hand. Hand in hand. Een nieuwe partij: BBB voor jou en mij! Sweet Caroline, BBB! Wat heb jij het goed gedaan! Wat een partij, BBB! Met de boeren zij aan zij.

Zo wordt de laatste dag van de week toch een stuk vrolijker: “BBB! BBB! BBB! BBB! Sweet Caroline, BBB! Wat heb jij het goed gedaan! Wat een partij, BBB! Met de boeren zij aan zij! Sweet Carolineeeeee, BBB!

Nog geen reacties