Vloggers boos op Jan Roos en willen zijn adres: ‘Kom maar’ | RoddelPraat

Vloggers boos op Jan Roos en willen zijn adres

Check ook onze nieuwe kledinglijn via: https://roddelpraat.shop Vergeet niet om de RoddelPraat app te downloaden! Tot volgende week

48 reacties op “Vloggers boos op Jan Roos en willen zijn adres: ‘Kom maar’ | RoddelPraat

 1. Ruttet aan het werk zegt:

  Jan is herrezen uit het coma. Hij doet het weer. Gedenkwaardige dag. Het zouden nieuwe feestdagen moeten worden. 1e en 2e Roosdag. Lekker twee dagen vrij in Augustus.

  12
  0
 2. Hey daar is Jantje!!!!!!!!!!!!!!!!! zegt:

  Tip voor Melanie, Ga ik bergen naar het cafe (waarschijnlijk zit er maar 1, in dat gat ….) en daar zit jantje iedere middag…..

  0
  1
  • W.A. zegt:

   Zitten meer tenten dan jij ooit seks hebt gehad.
   (Seks met je rechter – en/of linkerhand/ hulpmiddelen uitgezonderd)

   0
   0
 3. Donald Trump zegt:

  Sjeeminee; dit was weer een goeie aflevering zeg. En dan hebben we het tot wees maken van Toto door de BPCJ (hij werd immers een half jaar geleden, zoals-ie-zelf zei, ‘pappa’ bij de komst van Toto), nog niet eens behandeld.

  Weet zeker: het wordt een heerlijke extra aflevering.

  0
  0
 4. Creatief met kinderen zegt:

  Die martelscenes vsn dat kind met dat looprek en die maar doorgespoeld. Wat is dat mens de weg kwijt om je kind zo voor de hele wereld af te beulen. Gevalletje kinderbeschermingwaardig.

  4
  0
 5. Carbonne zegt:

  Roger Kremer is wel een man met Ballen. Hij kan best tegen een aantal flauwe grappen, maar dit soort zogenaamde humor gaat natuurlijk veel te ver. Toen hij live opbelde kwam hij als een goede gozer over. En liet zich niet provoceren. Maar op een duur is het gewoon een keer klaar en dat punt is nu bereikt. Overigens snap ik de grappen van Jan-Roos en Dennis over dat lelijke dikke wijf natuurlijk wel.

  3
  3
 6. Melani Huilstruik zegt:

  Toen Ruben Koet mij op onze trouwdag over de drempel moest dragen is hij letterlijk door zijn knieën gestort. Kennelijk is er toen een genetische modificatie ontstaan voor zwakke knietjes.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.