Viroloog Rutger Castricum: Lockdown is ok

Dit halftalent heeft miljoenen belastinggeld in zijn zakken gestopt voor vrijwel alleen maar flops en pulp. Nog nooit 1 dag echt gewerkt, laat staan dat ie een eigen bedrijf heeft gehad. Ze noemen zo iemand een uitvreter. En die gaat een harde lockdown verdedigen zonder enig houtsnijdend argument. Om te janken.

Castricum vindt dat mensen die het niet eens zijn met het totaal incompetente zwabberbeleid van Rutte “geforceerde kritiek” leveren. En dat uit de bek van het uithangbord van een zogenaamd rebelse omroep. In de maat lopen en je zakken met belastinggeld vullen, dat is PowNed en dat is Rutger Castricum. Met dat soort lui mag je altijd blij zijn dat het geen oorlog is. Want die figuren lopen als eerst in een zwart Hugo Boss pak andere mensen op te pakken, want dat is nou eenmaal het beleid.

21 reacties op “Viroloog Rutger Castricum: Lockdown is ok

  • Plee Verstopt zegt:

   Van die walgelijke man Dominique Weesie BLERGH.
   Dalijk weer even de WC ontstoppen want steeds als ik aan die man denk moet ik kotsen. (Bij Rutger krijg ik enkel braakreflex)

   8
   1
 1. Ruktor zegt:

  Rutger Castricum straalt domheid en wereldvreemdheid uit dat het zelfs te zien is van Hilversum naar Pyongyang en terug. Laatst was hij nog op Tv bij dat boerderij programma met die hermaphrodite. Het was net de reïncarnatie van de paus. Wat een kneus is Rutger geworden zeg.

  Het zal Rutktor worst weze, lockdown, geen lockdown, 200x lockdown.
  Hij is tegenwoordig van het pleps en zit er warmpjes bij.
  Hij heeft niet door dat er kleine zelfstandige ondernemers zijn die hun pensioen aan het opeten zijn omdat hij/zij weer buiten de regelingen valt of de sportschool houder die zijn huis moet verkopen.

  En dan heb ik het nog niet eens over de belachelijke prijzen voor primaire levensbehoeftes als gas / energie en gezond voedsel. Maar hee wat boeit onze paus in spe dat nou. Met zijn 2ton zonder extra’s maakt het geen hol uit wat een zakje sinaasappelen of een kuubje gas meer of minder kost. Al worden deze prijzen x100. Alsof hij dat voelt en boeit.

  Zijn riante publieke omroep contract zal immers niet worden opgezegd (want media is zogenaamd een urgent beroep) en dat geldt ook voor zijn Tesla lease contract. Sterker nog die verschrikkelijke publieke omroep heeft zelfs geld bij gekregen om de Corona tijd door te komen. In plaats van dat ze dat miljard (vaste bijdrage + corona extra + songfestival) nuttiger besteden. Ik noem maar wat: Woningbouw, zorg, minder bedeelde (geen tokkies maar ernstig zieke, alleenstaande, gescheiden, werkende armen enz.)

  30
  3
 2. brioche met aardbeienjam zegt:

  Veel mensen hebben intussen wel gemerkt dat alles wat je zegt over dit onderwerp, hetzelfde is alles olie gooien op het vuur. Volgens mij is die Castricum niet vies van een goeie fik.

  6
  2
 3. Wuppie zegt:

  Weet iemand hoe het beter kan?
  Neem dan even contact op met Rutte. Gaan demonstreren tegen het beleid zonder met een oplossing te komen is zo zielig.
  Iedereen vindt de maatregelen klote
  ook de regering.
  Helaas moeten we hier weer doorheen. Gelukkig lost het probleem van de wappie’s /ongevacineerden zich uiteindelijk vanzelf op.

  13
  16
  • ray david zegt:

   heel simpel mafklapper 1 de zorg opschalen naar oude niveau voordat rutte aantrad (24oo ic bedden ipv 11oo onder rutte 2o21(
   2 inzetten op ventilatie (verspreiding gaat via aerosolen(
   3 alle zorgaandacht naar ouderen en zieken (onder de 60 heeft niemand er last van, ifr te verwaarlozen(
   4 zeker nu met omicron die lichter is dan delta massaal voor natuurlijke immuniteit gaan (werkt langste en het beste(, daar meehelp je ook de ouderen en zieken
   5 alles weer opengooien met speciale maatregelen voor ouderen (boven de 7o( en zieken, zolas speciale winkeluurtjes etc

   13
   9
   • Omdenker zegt:

    1 geen zorgpersoneel beschikbaar, opleiding duurt jaren
    2 ventilatie is openzetten raam, anders geen technisch personeel,opleiding duurt jaren
    3 is nu al zo
    4 is evolutie. Echter 1% van 100 zieken is niet gelijk aan 0,1% van 10000 zieken
    5 denk na, ouderen / verzwakt immuunsysteem worden ziek door rondgaan virus. Je kunt niemand afschermen alleen wat afremmen. Stel alle < 60 zijn ziek… Hoe scherm je de andere af? Je stelt gewoon voor om mensen in te delen in groepen. Deden ze vroeger ook, heel slecht voor je als je tot de verkeerde groep behoort

    10
    9
    • ray david zegt:

     1 men wil geen extra zorgpersoneel , al vanaf oktober vorig jaar is er in het openbaar, gommers, toegegeven dat er GEEN extra ic/zorg capaciteit nodig is, er is ook geen cent in geinvesteerd en moties daartoe zijn afgestemd. er zijn nu zekfs 2oo minder ic verpleegkundigen dan vorig jaar midden in een ‘crisis’ . ps hugo is nu wel klaargekomen van jouw fellatio
     2 er zijn professionele ventilatiesystemen voor grote binnenruimtes, is vorig jaar al aangemeld, NIKs mee gedaan…
     3 nee is niet zo, hugo de j (de crimineel( wil iedereen vaccineren wat zinloos is, want er is al lang bekent dat gevaccineerden het kunnen krijgen en doorgeven (de lancet etc(. met aandacht voor ouderen wordt zorgaandacht bedoelt alsmede speciale quarantaine protocollen voor ouderen en de cirkel er omheen
     4 immuniteit opbouwen door middel van besmetting is inderdaad evolutie (wat je onderbreekt door waardeloze mrna immunotherapie( 1 procent van 1oo zieken is 1, o.1 proecent van 1oooo zieken is 1o goed gerekend lol, weet niet wat je hiermee wil zeggen. zuid afrikaanse cijfers over omicron zeggen dat de factor ziekenhuis opname van omicron een factor 1o lager is dan delta en die was al laag als de griep
     5 ” denk na, ouderen / verzwakt immuunsysteem worden ziek door rondgaan virus. Je kunt niemand afschermen alleen wat afremmen.” net als bij de griep
     “Stel alle < 60 zijn ziek… Hoe scherm je de andere af?" cirkels of infection/immunity voor de ouderen in zorgtehuizen, je kunt namelijk op kleine schaal (zorgtehuizen( wel massaal testen, dit gaat niet voor de hele bevolking, en je kunt serontologische tests uitvoeren voor personeel

     zoals gezegd gaat het voor de ouderen en zieken in de risico groep om de mate van immuniteit en blootstelling, overeenkomstig kun je protocollen opstellen individueel (gebeurt nu ook in het ziekenhuis!

     3
     2
     • Omdenker zegt:

      Tip: pak een goed boek en stop het lezen van internet. U heeft een klok en een klepel maar verder totaal geen idee. 100% zeker dat u 0,0 met enige gezondheidzorg van doen heeft. Voor covid was u niet eens geïnteresseerd. Dus aub stop met deze onzin als waarheid te zien.

      0
      2
   • Jan zegt:

    Beetje laat om nou nog die dikkerds te laten vermageren?

    Of ben jij nou zo slim?

    Suikertaks is ook dom.
    En Omikron is bijna het corona-griepje dat niemand wil.

    Hou vol.
    Nog ff en we kunnen weer doorrr

    2
    1
 4. Mister Lahey zegt:

  Die halve maatregelen heeft hij het over? Nov/dec/jan/febr 2019/2020 hadden we maatregelen nodig, grenzen dicht!!! Ze hebben toen niets gedaan, en nu is het (allang) te laat.

  5
  4
 5. Rechts lullen, links vullen zegt:

  Ouwe buurman. Kreeg klappen van mijn vrouw omdat ze die gozer helemaal zat was. Die gemankeerde Don Juan heeft nog nooit zo hard gelopen. Hij liep te krijsen als hond aan de trekhaak. Ik moest er wel om lachen.

  Had die Vogelaar ook moeten doen. Gewoon een portie klappen geven.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.