Viola Holt (267) ook knettergek

Er lopen tegenwoordig meer gekken op straat dan er in het gesticht zitten. Door alle bezuinigingen op de GGZ worden we steeds vaker geconfronteerd met mensen die normaal met het schuim op de lippen in de isoleercel zouden moeten zitten. Zo ook Viola Holt. Voor onze jongere lezers, deze mevrouw presenteerde in de guldentijdperk (dat was onze munt toen) een programma op televisie (dat is dat ding waar je Playstation op is aangesloten) genaamd de 5-uurshow. Daar keken alle huisvrouwen (tegenwoordig influencers) van het land naar.

Holt zet op haar Facebook (dat is social media voor oude mensen) dat ze magnetisch is geworden. Een nagelschaartje bleef aan haar hangen. Nu komt dat volgens door dat gevaccineerde mensen haar hebben besmet met hun magnetisme. Is er een dokter in de zaal?

22 reacties op โ€œViola Holt (267) ook knettergekโ€

 1. SL zegt:

  Dit is dus de groep achterlijken waar Baudet zich op richt, er is toch geen enkel normaal denkend mens die daar nog bij wil horen…?

  0
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Pricewise waarom huren jullie Viola niet in voor reclames? Nu sein jullie politiek inkorrect. Paul Hanen, homo als frau laten spelen. Met Viola kun je beide kanten uit, manfrau

  0
  0
 3. Wieisdemol zegt:

  Kan iemand aan die twee uitleggen dat Een zaadlaag alles blijft plakken. Zeker rondom de borsten. Probeer het eens op het achterhoofd. Dat is de waarschijlijk de enige plek waar niks blijft plakken.

  0
  0
 4. Sophia zegt:

  Whahahaaaaa, meteen geprobeerd. Nagelschaartje viel als een baksteen naar beneden. Ik ben bang dat deze dames een giga boezem hebben waar het schaartje op blijft liggen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.