Video: Alex Soze draait door, politie houdt hem aan

alex-soze-aangehouden

Niet iedereen kan evengoed omgaan met het versoepelen van de coronamaatregelen, zo blijkt.

Cultureel fenomeen Alex Soze had gisteren weer eens een aanvaring met de sterke arm der wet. Op zijn vlog is te zien hoe hij zijn auto tamelijk asociaal heeft geparkeerd, waarna een motoragent poolshoogte komt nemen en terecht een boete uitschrijft. Zoals verwacht loopt het vervolgens allemaal gierend uit de klauwen, en zijn er aan het einde van de video alleen maar verliezers.

Alex Soze, de contentmaker die Nederland verdiend.

20 reacties op “Video: Alex Soze draait door, politie houdt hem aan

 1. Robbie zegt:

  Gelukkig zijn er mensen die hem wel aanspreken op zijn gedrag. Ik vind het maar een mongool en wat een ‘akte van uitreiking’ in politietermen betekend weet ik niet. Maar vroeg of laat komt hij toch wel aan de beurt met dit vage gedrag van hem. Een klein beetje normaal doen kan toch wel zeker………

  0
  0
 2. Pieter Post zegt:

  Alex pakt het wat vreemd aan maar zijn onvrede met het achterlijke coronabeleid deel ik. In dier voege dat ik mij ook totaal niet prettig voel bij het idee dat de overheid zomaar meent te bepalen dat ik een mondkapje op moet om “mensen bewust te maken”. Ik ben geen preekpop van de overheid, en al helemaal niet voor zo’n wandelende faux pas als De Jonge. Alleen lijkt foutparkeren mij niet de juiste oplossing.

  0
  0
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   ook fijn dat het zo allemaal weer word weggegeven aan andere landen. pak geld van nederlanders geef het aan het buitenland. de staat is niet meer voor de nederlanders maar voor EU.

   0
   0
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   waarom oordeel je nou? heb jij zijn andere videos wel gezien genoeg positifiteit beter dan alle mocros in the streets die die snel geld willen. ook leuk voor kinderen die het wat minder hebben en aleen maar snelgeld hoort

   0
   0
 3. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  voor degene die geen spaans spreken, alex zegt tegen die agent dat hij in de gevangenis heeft gezeten, lekker dan 😂😂

  0
  0
 4. Wieisdemol zegt:

  Toffe gozer. Jammer van het gaatje in zijn voorhoofd, het gat in zijn gebit, de grote pupillen, de brede middenscheiding, het tekort aan zelfbruiner op dat bolletje. Je zult als vrouwlijke blafferdrager met zo’n gozer het bed moeten delen. Staat dan zeker ook met zijn mobieltje te filmen dat tijgertje er op moet.

  Je schaamt je dat deze sneue gast Nederlands spreekt en je riolering onstopt als je vrouw weer eens het zure maandverband door de wc heeft gepoeld.

  Verbazend dat de auto niet volledig gestript werd na het grapje over het pistool dat bet even te vaak werd gemaakt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.