Video: 18 naakte vrouwen vieren feest in Dubai, allemaal gearresteerd

dubai-feest

Dubai, stad van de onbegrensde mogelijkheden, zolang de kleren aanblijven.

Nu hebben we wel eens vernomen dat er op het balkon van Dennis Schouten ook 18 naakte vrouwen hebben gestaan, maar nooit tegelijkertijd. In Dubai was dat dit weekend wel het geval. Op de tiende etage van een wolkenkrabben in de wijk Marina stonden ze triomfantelijk en zonder textiel te poseren. Godver, wat gezellig! Hieronder de beelden.

Na deze publieke parade van wild vlees en hangende uiers zijn de dames schijnbaar allemaal gearresteerd en hangen er nu celstraffen boven hun mooi hoofdjes. Onzedelijke vertoningen in hert openbaar, daar zijn ze nou eenmaal niet zo fan van. Als je het doet, doe het in Dubai dan achter gesloten deuren (en ramen). Dan mag het.

Het arrestatietweetje van de Dubai Police vindt u hier.

29 reacties op “Video: 18 naakte vrouwen vieren feest in Dubai, allemaal gearresteerd

 1. martosaurus zegt:

  Ik begrijp werkelijk niet waarom mensen naar Dubai en Qatar gaan. Onlangs werd een Nederlands meisje aangerand op straat en bij aangifte mocht ze gelijk doorlopen naar de gevangenis (bij een aanranding is in die cultuur de vrouw altijd de dader). Kon de Nederlandse overheid haar weer proberen terug te halen. Ik had haar daar lekker laten zitten. Dat is je straf als je vakantie gaat naar een land waar mensenrechten niet waard zijn.
  Types als Rob Jetten die daar ook op vakantie gaan met een lesbisch koppel zodat het lijkt dat beide hetero zijn. Dat je jezelf nog kan aankijken in de spiegel. Door daarheen te gaan erken en steun je het regime en geef je daarmee aan dat de mensenrechten geen probleem zijn. Dat kan je gewoonweg niet maken naar homoseksuele in de Arabische wereld. In NL de mond vol als een grapje wordt gemaakt over je geaardheid, maar naar een land op vakantie gaan waar de doodstraf staat op homoseksualiteit…. geen probleem. Ik kan mij daar een beetje over opwinden zoals jullie merken 🙂

  0
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Deze vrouwen zijn vrijheidsstrijders!
  Als Dubai niet alleen afhankelijk wil zijn van olie voor haar economie, zullen ze andere sectoren moeten ontwikkelen. De witte Europeaan houdt van op het strand liggen. Genoeg zand/strand daar in Dubai.
  Corendon kom er maar in

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.