VI Vandaag: Wereldoorlog komt eraan

Nou lekker dan. Zaten ze vorig jaar nog te kwebbelen over MVV-Telstar, maar de heren van VI weten tegenwoordig alles over geopolitiek. Wat zeg ik, ze weten gewoon alles over alles. Dat is knap voor een oud-voetballer, een oud-hoofdredacteur van een voetbalblad en de Ladyshave. En we hoorden gisteren van de mannen dat er een wereldoorlog aankomt. Dat is minder leuk.

“Ik denk dat we nog maar twee mogelijkheden hebben. Of die Russen grijpen zelf in, hetzij het volk, hetzij die militairen die dadelijk die bombardementen gaan aanleggen en denken: waar zijn we in godsnaam mee bezig? Of we grijpen in over een week”, aldus René.

“Daar ben ik echt van overtuigd. We gaan daar niet honderdduizenden doden laten vallen, daar ben ik van overtuigd. Daar zijn wij veel te beschaafd voor als westen. Daar ben ik echt van overtuigd. Hij komt nu echt met zwaar geschut. Dat laten we niet gebeuren, daar ben ik van overtuigd.”

Johan Derksen: “Als je een beetje fatsoen in je hebt, kun je niet toekijken wat daar gebeurt. Alleen ik denk dat de mensen die op de positie zitten om te beslissen, als de dood zijn dat die gek tóch een kernwapen gebruikt.”

Gijp: “Ik geloof nooit dat zeg maar Amerika, Engeland en Frankrijk dat toestaan. Dat zo’n land helemaal met de grond gelijkgemaakt wordt.”

13 reacties op “VI Vandaag: Wereldoorlog komt eraan

 1. Bassman zegt:

  De mannen hebben gelijk het ziet er niet goed uit. Terwijl hier de GGD patiënten elkaar voor alles uitmaken.kijk ik toch liever wat er bij vi wordt verteld.

  23
  11
 2. Jan Jansen zegt:

  Gelukkig weer een uitzending van Roddelpraat vandaag even ouderwets lachen. Even weg van de narigheid.
  Pak de tv wereld weer aan Roddelpraat.💪

  23
  3
 3. Robbie zegt:

  Jan ik richt me maar diect tot jou!! Kunnen we alstublieft die wereldproblematiek hier van de site houden???? Echt ik vind het al heel kut wat er gaande is, en dan krijg je dit er nog bij. Alstublieft niet doen………

  17
  12
 4. Charlie da Silva zegt:

  “Daar ben ik echt van overtuigd. We gaan daar niet honderdduizenden doden laten vallen, daar ben ik van overtuigd. Daar zijn wij veel te beschaafd voor als westen.”

  Gijpie heeft het akkefietje in voormalig Joegoslavië gemist zeker.

  9
  2
 5. Karl R zegt:

  Probleem met die gasten is dat ze alles wat de MSM zeggen of schrijven geloven. Net als de meeste in Nl. Eerst Corona nu dit. Prima kerels voor de rest hoor en kan nog vaak om lachen.

  7
  8
  • Wereldvreemde idioot zegt:

   ‘We gaan daar niet honderdduizenden doden laten vallen, daar ben ik van overtuigd. Daar zijn wij veel te beschaafd voor als westen.’

   Lijdt deze idioot aan geheugenverlies of is hij gewoon zo verschrikkelijk dom als hij eruit ziet?

   3
   0
 6. Slimmer verslaggever zegt:

  Als je zo achterlijk dom bent om niet de satirische doeltreffendheid te zien van wat Roos en Schouten doen, dan ben je, zoals held Roos zou zeggen, genetisch afval!

  4
  0
 7. Help, mijn man is Putin zegt:

  We moeten blij zijn dat ze in dat programma het nieuws willen duiden omdat Jinek alles nog van een papiertje moet lezen en die is niet aangenomen omdat ze een tien voor begrijpend lezen had. Die Jinek zit daar alleen omdat een oostblokker goedkoper is dan een Nederlander. Ik ben benieuwd of Gijp zich binnenkort nog verkleed als Rus. Lachen man.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.