VI ontpopt zich als regenboogprogramma

De mannen van Veronica Inside vinden hun concurrenten van de NOS niet homovriendelijk genoeg. En dat is natuurlijk opmerkelijk, want alle woke gekkies vinden dat VI homofoob is. Johan Derksen en de mannen maken weleens een grapje over gays en dat mag niet. Maar nu ontpoppen ze zich als de hoeders voor de homorechten naar aanleiding van anti-homo wetten in Hongarije.

Het zal wel weer pinkwashing genoemd worden, want het is immers nooit goed. Bij de NOS willen ze opeens “neutraal” blijven en weigeren een regenboogspeldje te dragen. Gijp vindt die speldjesactie van Barbara Barend overigens symboolpolitiek. En dat is het natuurlijk ook. Want je kan regenboogfietspaden aanleggen wat je wil, het middeleeuwse gedachtegoed wordt daar niet mee bestreden. Maar blijf met je poten van de poten!

14 reacties op “VI ontpopt zich als regenboogprogramma

 1. Ank ankerman zegt:

  De opmerking van Johan Derksen dat poltiek en voetbal juist alles met te maken hebben.

  Is echt de grooste onzin.

  Voetbal hoort juist een verbindende factor te zijn die geloofsovertuigingen en politieke voorkeuren bij elkaar brengt

  En poltiek moet daar zoo ver mogelijk van daan staan

  Dus hou alsjeblieft op met die regenboog ditjes en datjes.

  0
  0
 2. Rene le blanc (de vrouwenmepper) zegt:

  Het is een anti-homowet in Hongarije, die onder meer scholen, bibliotheken en media verbiedt om homoseksualiteit en genderdysforie ‘te promoten’ onder jongeren.

  Laat ze lekker die mensen zitten niet te wachten op Drag queens die Kinderen leert Twerken in bibliotheken.
  En kinderen vanaf een vroeg stadium in een gendertraject te sjouwen

  0
  0
 3. Realist zegt:

  Ben normaal wel een fan van Orban als hij tegen de EU voor zijn eigen land en burgers opkomt, maar dit gaat te te ver. Ouders spelen de belangrijkste rol in de opvoeding van kinderen en alsof de kids geen homoseksuele of transformer dingen via internet zien. Kids groeien op met youtube enzo…..deze wet houdt helemaal niks tegen qua voorlichting dus grote onzin.

  Dan ook nog even dit :
  Amnesty International staat achter de demonstratie in Hongarije. “Wanneer de parlementsleden voor dit wetsvoorstel stemmen, zullen ze eraan moeten denken dat ze spelen met mensenlevens vanwege wrede politieke campagnes”, schreef de mensenrechtenorganisatie in een verklaring.

  Elk jaar spelen politieke campagnes met mensenlevens of is Amnesty International Covid-19 alweer vergeten??? Om maar even een recent iets te noemen. Die kunnen beter hun bek houden.

  0
  0
 4. Lilleke Natnek zegt:

  Homoseksualiteit is een geestelijke afwijking, net als al de verdergaande uitwerkingen er van (Transformers en Pedofielen)
  Dit is niet NORMAAL en zal nooit NORMAAL zijn.
  Ja er is gewoon mee te leven (homoseksualiteit) niks mis mee maar hou aub op met het te verheerlijken en normaliseren.

  0
  0
 5. kritisch Avro-lid zegt:

  Prima al die aandacht voor homorechten, maar zet eerst de potenrammers in zgn. “krachtwijken” eens een tijdje achter de tralies. (Land uitschoppen kan ook.) Kijk, dát zou nou eens van moed getuigen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.