Uit eerste hand

Verrassing: SBS6 is een flop

SBS6 is een flop - Car Wars

Zet een paar reserve-BN’ers met een beetje overgewicht naast elkaar en SBS6 is een flop. Je laat ze met raceautootjes spelen en denk vooral dat het een succes wordt. Car Wars heet het kleuterschoolprogramma. Tuurlijk wordt dat niks, wat denk je nou zelf, John de Mol.

En toch zijn er 402.000 debielen die de tv gisteren op SBS6 hadden staan. Die arme ome John dacht hetzelfde verbazingwekkende succes van Marble Mania voort te zetten, met 1,4 miljoen kijkers. Tuurlijk gebeurt dat niet, SBS6 is een flop en dat zal het blijven. Daar moesten allerlei BN’ers een beetje met knikkers lopen spelen voor een karige geldprijs waar wij onze rechtszaak niet eens mee zouden kunnen betalen.

Winston Gerschtanowitz, de presentator van dit hele gebeuren, durft alsnog op te scheppen: “Dit programma is duurder dan Dance Dance Dance. Het is de bereidheid om veel centjes uit te geven aan iets waar je heel erg in gelooft en waarmee je de productiewaarde naar een heel hoog niveau tilt.” Dit commentaar maakt de afgang des te groter.

Bekijk hieronder de introductie van Winston. Als een kind zo blij.

[sc name=”winstonauto”]

Nog geen reacties