Vanessa in verzet en stopt met Insta

Vanessa is die met die hele dikke tieten. Een zangeres was het. Nou ja, kijk maar op wiki. Die was vroeger heel beroemd, maar tegenwoordig is ze groot in andere zaken. Zoals zich inzetten voor vrede op aarde. En om te protesteren tegen de oorlog in Oekraïne heeft Connie, want zo heet ze echt, een stevige beslissing genomen. Ze stopt even met Insta. Wat een verzetsheldin is het toch ook. Een medaille voor deze moedige vrouw.


“Ondanks mijn inspanning in het zoeken naar antwoorden heb ik op dit moment ff geen zin om verder met mijn insta te gaan! Het ergste van een oorlog is dat het mensen collectief dwingt om handelingen te plegen waartegen ze ieder voor zich in opstand zouden komen met hun hele wezen! “ Wij” de wereldbevolking willen dit niet!!” Wow, heftig hoor.

18 reacties op “Vanessa in verzet en stopt met Insta

 1. Robbie zegt:

  Haar vent heeft toch coffeeshops??? Waar denk je waar al dat achterdeur wiet vandaan komt en waar dat geld heen gaat??? Hopelijk hoef ik mezelf niet nader te verklaren, iets met midden oosten. En ja ze heb dikke tieten maar heb je die smoel weleens gezien?? Gaat trouwens wel goed met complimentendag………

  3
  7
   • Robbie zegt:

    Haha nee gast. Die wiet word hier geteeld en via de achterdeur binnengebracht. En de centjes gaan naar het midden oosten. Maar ik hoop als dit de domste opmerking ooit was hier op de site, dat ik dan een gouden naam krijg…….

    4
    8
   • Robbie zegt:

    Nou nou jullie moeten we wel hebben vandaag zeg. Heb ik jullie iets aangedaan??? Maar ik neem het als een man en onder me eigen naam. Ik ga ook door stof want ik las net me opmerking terug en klopt de zinsopbouw was volledig kut!!! Sorry mijn fout maar om daar dan zo op te reageren vind ik ietwat overdreven……

    7
    5
  • Oom Smokey zegt:

   jouw smoel gaat lekker kneus. een mislukking die niet verder komt dan iedere dag op Roddelpraat reageren achter zijn computer. zoek een baan, smerige klaploper. Eenzaam figuur. Je bent lelijk een vrouw kun je niet krijgen.

   0
   3
  • Timmy zegt:

   Connie ontvolgt Betere insta gevonden. Hier im NL had de “miss” ballen. Daar heeft de miss “ballen”. Verschil moet er wezen. Jankbek don stopte honderden km achter de NAVO linie. Deze verruilt haar Airsoft wapen voor iets met meer terugslag. Kijk daar houd ik van. Als er naast uiterlijk en karakter ook nog en vooral een goed werkend brein in zit ben ik verkocht. 🥰 Dag Connie. Nobody cares.
   httpss://panorama.nl/artikel/474396/zien-miss-oekraine-strijdt-mee-tegen-de-russen

   0
   1
 2. klaar met de autist onder tig namen hier op Roddelpraat zegt:

  Ik ben klaar met de anonieme werkloze autist die hier onder tig namen waaronder ‘normale man’, Steven, Dave R, Depressieve Postbode, Kat, etc. zijn eigen problemen en ellende op andere projecteert. Je bent een enorme lelijke kneus. Je bent niks en het zal nooit iets worden met jou, klaploper. lelijk stuk gedrocht.

  8
  2
 3. Oom Smokey zegt:

  jouw moeder is het probleem gefrustreerd kneusje onder tig namen. waaronder ‘Steven’. Ze heeft een gedrocht zoals jij op de wereld gezet. En je hoeft niet onder vrouwen namen te reageren. je bent een man, een hele lelijke kansloze man. ik schijt je bek vol stront

  0
  3
  • Gesnapt zegt:

   Het is PiemelBoy. Of PoepBoy natuurlijk, dit vieze kind.

   Nu dus ‘Oom Smokey’?
   Prima hoor.

   Ga ’s deaud jij.
   Je ziet toch dat ze je hier niet moeten
   Sneue kut.

   2
   1
 4. Teuntje zegt:

  Aha een foto uit de oude doos, toen was het nog een mooie vrouw, ik vind haar nu zo eng geworden lijkt nu veel op een breedbek kikker!

  4
  0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Ach die Vanessa toch..mooi was die tijd toen er nog feesten werden gehouden in de villa van jou en Hans in Wassenaar. Feesten die compleet uit de hand liepen, waar Patty Patty Patty eerst samen met Geer in de bosjes ging zeiken, en vervolgens samen compleet van ’t padje in de tax naar huis werden gezet. Waar bij ’t uitstappen de dunne stront langs haar panty liep.En die ”keurige nette” Patty Patty Patty gillend als een konijn in het rond liep. Mooie mooie mooie feestjes met Patty Patty Patty en waar een paar ministers ook graag geziene gasten waren. Dat was een verjaardagsfeestje van Vanessa om nooit te vergeten.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.