Vakantie Dreetje kost hem 12 ruggen

André huurde een huis voor 12.000 ballen om met Sarah van Soelen vakantie te vieren op Ibiza. Het is natuurlijk veel geld, maar als hij zijn nieuwe roomsoes wil verwennen moet ie dat lekker doen. Alleen de roddelnichten van Showniews vonden het belachelijk en moesten lachen dat de zon niet scheen. Wat ben je dan een ongelofelijke treurwilg.

Evert Santegoed van de Privé: “Pas na verloop van tijd brak de zon door en trok het stel eropuit om vervolgens te ontdekken dat het doorgaans bruisende vakantie-eiland nagenoeg uitgestorven is. Veel horecazaken zijn dicht.” Het is van die Hollandse truttigheid. Van dat ‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ gedrag waar we met z’n allen kapot aan gaan. Albert Verlinde over het koude weer op het Spaanse eiland: “Dat vind ik dan toch zielig. Hij wil haar op veel manieren zien, maar niet in dikke jassen denk ik.”

Wij van Roddelpraat zijn niet van het zure. Lekker genieten van dat koude pleuriseiland, Dreetje. Want ze kunnen wel zeuren, maar jij hebt mooi Sarah op je gezicht zitten.

Wel vervelend van die hagelwitte tanden is dat het gebit van die kerel direct pisgeel lijkt.

9 reacties op “Vakantie Dreetje kost hem 12 ruggen

 1. De echte Henk Kasius zegt:

  Als Dennis maar niet op vakantie gaat en vanavond weer op Clubhouse komt.

  Iemand moet de mensen opstoken en Erik Jan Rosendahl aanzetten tot het vertellen van een gek verhaal (inmiddels vaste rubriek)

  Clubhouse is officieel alleen voor Apple, maar voor Android is er de onofficiële Houseclub (zie website link). Die verzamelt tenminste ook niet al je data.

  Nu alleen nog een uitnodiging regelen en je kunt elke avond genieten van lachen met Dennis, mij en William Rutte (de ex-man van Nance). Elke avond een bizar verhaal van Erik Jan Rosendahl en verontwaardigde blonde meisjes die alle details vertellen over Dennis zijn neuqseks kwaliteiten. (Dennis houdt de 3 minuten niet eens vol, maar de dame moet steeds even wachten, anders is Dennis binnen 20 seconden klaar).

  En dan als klap op de vuurpijl nog leuke gesprekken met top-dj Don Diablo en soms ook nog Minouche van der Gijp (jaja, de vrouw van Rene).

  (En helaas serieus gezeur van de mislukte politicus Mick de Vlieger, bekend als de toekomstige ex-man van Dyantha Brooks wanneer Dennis zijn slag slaat).

  Het leukste is als ook Robert-Jan de Badjasman aanschuift, maar die verzaakt tegenwoordig erg vaak.

  Verder altijd spannend: zit Dennis aan de baco, joint en/of poppers.

  Al met al genoeg redenen om de Clubhouse kamer van Dennis te bezoeken. Bijna elke avond ergens tussen 23:00 en 00:00 ofzo.

  0
  0
 2. Frits Frenckel zegt:

  Dreetje de Wolf (zoontje van de oud voetballer) gaat weer eens als een beest tekeer op ibiza. Totaal geen fatsoen tov de moeder van zn kleine zoontje. Dat zal een goed voorbeeld voor die kleine zijn..

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.