Vader Roy Donders heeft Roy Donders op zijn hart

Over Roy Donders kan je eigenlijk niks slechts zeggen. Het is gewoon een gezellige Brabantse nicht die als een soort hysterische paradijsvogel zichzelf is of voordoet. Maar wat doet het er toe. Liever Roy dan zo’n nep type uit Amsterdam zoals die snuifdoos van een Koen K. of dat aanstellerige trutje van een Anna Nooshin. Misschien is Roy niet echt, maar wel leuk nep dan.

Ok, het heeft af en toe wat schaamteloos. Zeker als ie in Turkije een baard laat aanmeten, alleen wat we nou tegenkwamen is toch wel heel erg. Roy feliciteert zijn vader, type vrachtwagenchauffeur met shag, met zijn verjaardag. Het wat prijkt er met een enorme tattoo op zijn hart: Roy Donders. Dat is aan de ene kant schattig, maar aan de andere kant ook wel iets om je zorgen om te maken. Want potverdikke, wat smakeloos. De vraag of kaasboer Marcel binnenkort Dennis op zijn pens laat zetten is nog niet beantwoord, alleen het laat zich wel raden dat de liefde tussen vader en zoon wat is bekoeld door Dennis verbondenheid met onze Jan.

29 reacties op “Vader Roy Donders heeft Roy Donders op zijn hart

 1. Kamperfoellie zegt:

  Wat ziet die Roy Donders er onverzorgd uit met dat vieze baardje. Kan die zich eens scheren. Neem een voorbeeld aan je vader. Die heeft zelfs de inhammen van zijn kapsel er netjes ingeschoren en houdt dat elke dag netjes bij.

  1
  1
 2. Max zegt:

  Op vakantie in een Roemeens vakantiepark met één tennisbaan. Volgende keer even een shirtje aan en de plastieke tanden in zou niet misstaan voordat er een foto wordt genomen voor de hele wereld.

  1
  0
 3. Johan van Rotterdam zegt:

  Is dit een spelletje? Vind bij deze foto de juiste afleveringen van Opsporing verzocht? Moet je ze echt allemaal vinden?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.