UPDATE: Jan Roos knapt een beetje op

De nestor van Roddelpraat werd woensdag niet zo lekker. Dezelfde nacht stond er een ambulance voor de deur en twee artsen in marsmannetjespakken naast zijn bed. Met 40 graden koorts was het einde nabij, maar onze ridder van het vrije woord, onze dikke vriend, de man met vaderlijke gevoelens voor Dennis voelt zich al wat beter. Hij schijnt zelfs alweer onaardig te doen tegen mensen.

Jan dacht zelf dat hij er geweest was. “Ik lag te ijlen en riep om mijn moeder. Toen ik mijn ogen opende stonden er twee aliens aan mijn bed. Het voelde alsof ik voor de poorten van de dood stond. Ik liet een traan om mijn kinderen en hoopte dat Roddelpraat zonder mij een succes zou blijven. Toen ik vredig mijn ogen sloot besefte ik dat Dennis en vooral de show niet zonder mij kan. Het gaf mij extra kracht om te vechten. En nu knap ik weer op. Woensdag zal ik er zijn.”

13 reacties op “UPDATE: Jan Roos knapt een beetje op

 1. Nick zegt:

  Arme Jan! Dit komt natuurlijk door Dennis en zijn corona-hoestjes van al die planken die die 6 minuten aandacht geeft. Moet je niet willen. Beterschap Jan! <3

  0
  0
 2. Patty Brard zegt:

  Ik ben gister een bloemetje komen brengen bij Jan en hij zei “Patty ik heb nog een laatste wens, wil jij even met je blote reet op mijn gezicht zitten? ” En dat heb ik gedaan voor Jan op zijn sterfbed. Wonderbaarlijk is hij weer helemaal hersteld!

  0
  0
 3. DeDikkeEend zegt:

  Zijn vrouw word ook niet lekker als ze weer opzij kijkt wanneer ze wakker wordt. “Ligt die mens geworden walrus nog steeds naast me ? godverdomme” haha hopelijk kunnen wij ook weer snel genieten van je reviews ouwe dikke pad. We missen je.

  0
  0
 4. puddingdruppel zegt:

  Dennis was 2 of 3 weken geleden zo lekker aan het hoesten niezen en roggelen in de uitzending. Is dat niet ongeveer de incubatietijd van het coronavirus. Jan aan de corona… Proost!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.