UPDATE: Auto Juultje Tieleman is terug

Goed nieuws voor Juul. De auto die was gestolen is weer terug. Maar we weten ook gelijk even wat meer. Het was dus helemaal niet haar auto, maar die van een verhuurbedrijf. De post van het wicht maakt nog wel meer duidelijk, want hoezo neemt de politie een auto in beslag nadat ie gestolen is? En waarom moet je dan flink wat betalen om hem terug te krijgen?

Zonder nou beschuldigingen de wereld in te helpen kan ik u melden dat dat natuurlijk een hoop stierenpoep is. Want als je auto daadwerkelijk is gestolen en de politiek vindt hem hoef je echt niet flink af te tikken. Wel als je auto is weggesleept omdat je hem ergens verkeerd hebt geparkeerd. We geloven geen hol van het verhaal dat ie gepikt is, Juultje. En waarom staat Frank Lammers op de foto?

11 reacties op “UPDATE: Auto Juultje Tieleman is terug

 1. SL zegt:

  Ze kan totaal niet autorijden, ze heeft al meerdere ongelukken gehad met haar Range Rover dus dat de auto door de politie in beslag is genomen is niet zo heel vreemd…

  0
  0
  • Het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

   Dit soort meisjes kunnen sowieso heel weinig behalve de beentjes spreiden en uitdagende foto’s maken.

   1
   0
 2. Glimworm zegt:

  Juultje was met de Youtube-miljonair en nog 3 anderen in Mexico. Gok dat hun huurauto daar weg was. Waarschijnlijk geregeld door het kartel omdat die er wachter kwamen dat deze “influencers” veel geld hebben.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.