Uit eerste hand

Uitzending: Wendy van Hout slaat haar zoon van vijf

wendy van hout slaat zoon

Vandaag in de uitzending van RoddelPraat, een gigantische scoop! Wij spraken met de vader van het jongste kind van Wendy van Hout over hoe zij met haar kind omgaat en dat gaat niet al te best.

De kinderen van Wendy van Hout

We weten inmiddels dat Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, heel wat mannen heeft versleten. Ze heeft vijf kinderen, van verschillende mannen. Dat ze Peter nog niet zo in de val heeft gelokt, blijft een wonder. Wendy lijkt in ieder geval goed contact te hebben met haar kinderen en deelt regelmatig kiekjes op Instagram om dit te bewijzen, maar schijn bedriegt.

Wij van RoddelPraat hebben contact gehad met de vader (Joey senior) van het jongste kind (Joey junior) van Wendy van Hout. Hij vertelde ons schokkende verhalen over hun zoon, die door zijn moeder niet goed wordt behandeld.

Joey wil niet bij zijn moeder zijn

Joey junior is onlangs vijf jaar oud geworden en is de zoon van Wendy van Hout en Joey senior. Joey senior vertelde ons verhalen over zijn ex-vriendin, waar wij erg van zijn geschrokken. Joey junior zou elke twee weken, slechts vier dagen bij Wendy verblijven en tien dagen bij zijn vader. Deze regeling is niet zomaar getroffen.

Joey junior wil namelijk absoluut niet bij zijn moeder zijn. Het zou elke keer huilen en schreeuwen zijn als hij weer naar zijn moeder moet. Toch gaat hij uiteindelijk, naar een plek waar hij eigenlijk niet mag zijn. Hij wordt namelijk naar het huis van Wendy en Peter gebracht, in België! Hier heeft Joey senior echter nooit toestemming voor gegeven. Om je kind naar België te sturen, heb je toestemming nodig van beide ouders en dit is niet gebeurd.

Wendy van Hout slaat haar zoon van vijf

Ook hebben we nog een heel heftig verhaal gehoord waar wij erg van zijn geschrokken. Dat een kind niet naar zijn moeder wil, dat is natuurlijk één ding. Het kan zijn dat hij het daar minder leuk vindt. Maar Joey junior heeft een heftige bekentenis gedaan, bij drie verschillende mensen, op drie verschillende momenten, op zijn school. Hij vertelde namelijk dat hij door zijn moeder, oftewel Wendy, wordt geslagen. De school heeft direct stappen ondernomen en melding gedaan bij Jeugdzorg, waar wij ook bewijs van hebben gezien. Helaas schieten zij hier tekort en hebben tot op heden nog niks aan de situatie gedaan, tot groot verdriet van Joey senior.

In de nieuwste aflevering van RoddelPraat behandelen wij dit heftige verhaal én nog heel veel andere scoops. Bekijk de aflevering hieronder:

Watch on YouTube

Nog geen reacties