Twee nacht Mallorca voor de boys: dwars door de boerenkool

Jan en Dennis zijn nog steeds op Mallorca. Jullie snappen natuurlijk dat een combinatie van een zuiplap en een prettyboy dodelijk is. Dennie laat zijn pony dagelijks grazen en ons Jan pist zo’n beetje bier. Toch hebben de jongens het aardig naar de zin.

Het is natuurlijk dat ze dit werk noemen, ze nemen immers filmpjes op, maar het is daar best uit te houden. Zonde dat de mannen alleen in de avond actief zijn. Een mooi kerkje of een ander cultureel plekje op dat eiland zullen ze wel niet bezoeken. Roddelpraat blijft Roddelpraat.

31 reacties op “Twee nacht Mallorca voor de boys: dwars door de boerenkool

 1. Fred C. zegt:

  Grappig die foto van Jan Roos en Dennis,iedereen weet wel dat veel bier drinken je zomaar een vollere buik hebt,bier is goedkoop,het duurt wel langer dat je aangeschoten of dronken bent,maar zou je je de zelfde volume in sterke drank drinken,dat hou je niet lang vol,gesloopt lichaam.Jan Roos is 1 van de weinige die niet meedoet met die huichelaars van de Gooise kliek en slijmbrallen van de Grachtengordelkliek,daarom word hij in dat Hilversumse nepwereldje van derderangs Bn-ers zo gehaat/weggekeken,hoop dat Jan en Dennis nog vele jaren doorgaan op hun manier!

  4
  0
 2. Rutte's visie zegt:

  Voor half Nederland staat het water tot de lippen en onze twee vieren feest op Majorca met een bordje boerenkool op schoot. Ons land gaat kapot door de groeiende ongelijkheid.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.