TV-kok Rudolph van Veen wordt afgeperst

Nou en, zal je zeggen. Wat kan mij dat ene moer schelen. Nou, het verhaal wordt leuk hoor. Rudolph is die kok met dat brilletje en dat zogenaamde leuke kapsel. Nicht als een knol natuurlijk, maar hij heeft een gezin. Zijn Insta is gehackt en die hackers persen hem nu af.

Volgens zijn manager, dezelfde koekenbakker als die van Dennis, willen ze 1000 piek anders halen ze zijn foto’s offline. Boze tongen beweren echter dat ze eerder 1000 piek willen, anders tonen ze zijn DM’s waarin hij opzoek is naar mannelijk schoon. Van Veen is naar de politie gestapt. Niet dat dat helpt, want bij de politie zitten ze nog steeds met twee vingers te tikken op een typemachine. Die kunnen hier helemaal niks mee.

Maurice Kroon (manager) laat weten dat Rudolpho niet al te gestresst onder de situatie is, maar de kok hoopt wel dat het gauw voorbij is. Dat snappen wij ook, ouwe rammer.

46 reacties op “TV-kok Rudolph van Veen wordt afgeperst

 1. Melani Huilstruik zegt:

  Het debiele broertje van Hans Klok is deze Rudie pruts kok
  Googelen met eten
  Beetje zus beetje zo
  Allemaal gebakken lucht
  Ik zeg het nogmaals
  Gebruik Ketjap manis in de keuken
  En oops in de slaapkamer soms

  2
  3
 2. Umfufu zegt:

  Stomverbaasd dat hij enige tijd terug met vrouw en kind (of kinderen) in een of ander blad stond. Ik zou zweren dat hij van de mannenliefde is.
  Not that there’s anything wrong with that.

  3
  0
 3. Bard Hari zegt:

  Ik had Rudolf graag eens tot aan mijn elleboog gefistfuckt maar die kans is nu wel erg klein geworden nu blijkt dat hij een vrouw en kinderen heeft. Niet alles is wat het lijkt.

  2
  0
 4. sadist zegt:

  Ik ben een tegenstander van afpersing, maar ik zou zijn kokshoofd graag door de citruspers laten gaan en de sap gebruiken voor een heerlijke wildschotel.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.