TukkertjeLorenzo doet aangifte tegen RoddelPraat

lorenzo

Wie vaak op het randje balanceert gaat daar ook wel eens overheen. En RoddelPraat is nu echt te ver gegaan.

Volkszanger TukkertjeLorenzo laat weten diep gekwetst te zijn door alle opmerkingen over zijn zang- en eettalenten. We plaatsten onlangs een “rap” van Dobbeltje (wie?) die het vocale talent uit Pluskudt eens flink door de mangel haalde. En dat was tegen het zere en ietwat obese been van Lorenzo.

“Hoi ik vraag vriendelijk dit eraf halen anders word er aangifte gedaan,” laat de zanger weten. “Ben ik duidelijk?”

RoddelPraat antwoordde met “nee”, waarop LurkertjeLorenzo aangaf over te zullen gaan op aangifte.

Mocht dit het einde zijn van RoddelPraat; het was fijn jullie nooit gekend te hebben.

13 reacties op “TukkertjeLorenzo doet aangifte tegen RoddelPraat

 1. Nakketikker zegt:

  Ik zie het al voor me, Lorenzo loopt het politiebureau binnen: “Ik will graag aangifte doen tegen Roddelpraat omdat ze mij een talentloos dik zangertje noemen” Agent: Nou dat is toch ook zo? Opgerot nu!

  0
  0
 2. Bert van der Linden zegt:

  Je zou toch verwachten dat Lorenzo dit mooi zou vinden, aandacht betekent exposure en na Corona optreden in discotheken. De nieuwe Herman Berghuis, maar nog slechter…dat is toch een dikke Hit ?

  0
  0
 3. Transgender Alice zegt:

  Op het gebied van het uitkiezen van mannen heb ik niet de luxe om kieskeurig te zijn en zal dan ook bijna iedere man die zich aanmeld aan mijn gebouwde doosje laten zitten. Voor deze vetzak met die dikke varkenskop maak ik een uitzondering.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.