Uit eerste hand

Tukkertje wint rechtszaak met chocomelletjes

Tukkertje wint rechtszaak met chocomelletjes

Tukkertje wint rechtszaak, zoals gewend staat het leven van Tukkertje Lorenzo nooit een seconde stil. In januari stond ‘ie gezellig mee te beunen tijdens de avondklokrellen in Enschede (ook al zegt ‘ie zelf van niet). Vandaag mocht de Twentse skippybal dan zijn verhaal doen voor de rechter. Zijn argument: chocomel en autisme.

Tukkertje wint rechtszaak omdat hij beweerde, toevallig preciés op het tijdstip van de rellen. Op de Oude Markt een chocomelletje wilde gaan drinken. Op die precieze plek. Hij had weliswaar op een foto gezien dat er reuring was met warme drankjes erbij en interpreteerde het als een of andere gezellige verlate kerstmarkt.

Hij dus met z’n goede moed en chocomel de Oude Markt op, en plotsklaps stond de Youtuber daar met zijn vlogmateriaal in handen mee te demonsteren tussen een zooitje hooligans. Geloof je het verdomme zelf. Enfin. Een uiterst spannend verhaal met een bitter eind. Op het nippertje had ons Tukkertje 3 weken in de bak mogen zitten, maar wederom werd alles afgeschoven op z’n autisme en is hij een vrij man.

Nog geen reacties