Tukkertje weer in elkaar gebeukt

Houdt het dan nooit op, schreeuwde Carice van Houten eens in een film. Nou, met Lorenzo blijkbaar niet. De man heeft een magneet voor ellende in zijn enorme reet zitten. Werd ie al eens door Almelo hooligans (Hahahahahahaha) gemept en loopt de rest ook in de soep met hem, nu dit weer. We hopen dat 2022 een beter jaar wordt voor hem en zijn spelling.

“Lieve mensen ik Ben gisteren in elkaar geslaan door een man in hengelo ik ging bij een Kennis langs en daar een vriend van sloeg me met mij gaat het veder goed me Wang was rood veder geen last meer Van groet lorenzo”

Lorenzo stuurde ons exclusief een foto van de schade. Wij hopen dat zijn herstel niet lang zal duren. Nou ja, eigenlijk weten we dat al zeker.

23 reacties op “Tukkertje weer in elkaar gebeukt

 1. Beautiful Pipo zegt:

  Het Tukkertje heeft als voordeel dat hij in elk geval nooit lelijker kan worden, wat er ook gebeurd, zelfs al rijdt er een stoomwals overheen.

  10
  2
 2. Rukkertje zegt:

  Alsof niemand dit 100 km ver zag aankomen.
  Het is altijd wat met Rukkertje Lorenzo. Dan word ie in elkaar geslagen door supporters, dan steelt zijn stiefpa zijn auto en verkoopt deze zomaar, dan word ie weer op straat gezet, bedelt ie weer om geld, maakt ie weer ruzie met stiefpa, smeert hij hem weer bij de zorginstantie omdat meneertje meent dat hij het zelf wel kan regelen, dan zwerft ie weer op straat, is vervolgens weer ongelukkig, bedelt ie weer eens, gaat in het verzet tegen de QR code (alsof je op dat moment niets beters te doen hebt), dan heeft ie weer ruzie met Gerrit, bedreigd dan weer een agent, vervolgens is de overheid kutd, stuurt daarna hooligans af op ome Jan, bla bla dit en zus en zo.

  Wanneer wordt Rukkertje Lorenzo eindelijk verplicht opgenomen?
  Deze man kan gewoon niet zelfstandig functioneren. Ook al denkt hij daar zelf duidelijk anders over.

  16
  1
 3. Piet zegt:

  Ik ben een beetje klaar met deze aandachtstrekker. Laatst weer een filmpje gezien dat hij een conductrice in de trein het leven zuur zat te maken. Zonder aanleiding. Hij heeft het niet in de gaten, maar zou zijn onbewuste gedrag geen aanleiding kunnen zijn voor dit alles? Enfin, vind hem een grote pannekoek.

  12
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.