Tukkertje Sterre zet de volgende stap

En die volgende stap betekent: nagellak. Tukkertje heeft gekozen voor de prachtige rode kleur. Dat is Jan’s favoriete nagellak kleur, hoor.

Ergens kunnen we niet geloven dat dit serieus is, maar als we naar die heerlijke worstenvingers kijken kunnen we er toch bijna niet omheen. Dit moet onze Tukkert wel zijn. Dat heeft z’n vrouwelijke persoonlijkheid toch leuk bedacht.

34 reacties op β€œTukkertje Sterre zet de volgende stap”

 1. Roos de schooier gaat bloeden zegt:

  Het smerige asociale kudtvarken met grote bek en een zware drankverslaving Roos, die vieze hond, dat genetisch afval, jouw tijd komt nog minne kudtknkrbig, dan ga je janken

  5
  75
 2. 100% DOM zegt:

  Elke gek z’n gebrek.

  Waarschijnlijk is deze klont onbenul zo langdurig gepest dat hij denkt als transvestiet een leuker leven te hebben.

  Transvestieten pesten is namelijk strafbaar.

  14
  2
 3. πŸ’™πŸ’™πŸ’™ zegt:

  Ik zie bij Sterre al één vinger met een ring. Die social media girls hebben soms wel bij een hand, om vier vingers een ring zitten. Echt super aantrekkelijk vind ik dat. Maar om iedere vinger een ring, dat helaas nog niet gezien.

  1
  3
 4. Ramin Rz zegt:

  We reden een verlaten steeg in. Wat daar heeft plaatsgevonden durf ik ivm geloof niet te delen. Na afloop toverde hij een envelope tevoorschijn met 5 euro biljetten. ‘Van de donateurs’ gromde hij.

  8
  3
 5. Wie is Jan Roos zegt:

  Jan is altijd een achterbakse smeerpijp geweest. Van zijn ouders vernomen. Jan Roos heeft ze veel verdriet bezorgd. Liever een barbiepop dan een stoere voetbal wilde hij. Betrapten ze hem op zijn kamertje met Barbie half in zijn anus.

  1
  8
 6. Ramin R. zegt:

  Ik kreeg van jan maar 15,- euro uit de enveloppe, en dat zonder condoom want meneer ‘doet het altijd zonder dat was net genoeg voor een pak peuken. Na mijn interview bij hem thuis in Bergen mocht in tenminste blijven slapen.

  2
  5
 7. @Jan-waar-blijft-de-extra-en-uitzending? zegt:

  Hoopte dat dit een grap is. Maar dit is dus het resultaat van dat gendergeneuzel. Echt ongekend dat ook mensen met het verstand van een kind worden omgebouwd.

  4
  0
 8. Jeroen zegt:

  Waarom geven jullie zulke mensen een podium??Wat is er gebeurd met jullie.Echt jammer dat jullie zo soft aan het worden zijn.Lijkt PowNed wel een beetje.Stoer beginnen maar langzaam afzwakken naar al dat softe gedoe.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.