Tukkertje Lorenzo onvriendelijk over Feyenoordsupporters

Werd ie vorig jaar nog op zijn dikke muil geslagen door Heracles-hooligans nu zoekt de FC Twente aanhanger ruzie met supporters van Feyenoord. Volgens Lorenzo en een andere aarsmade met het intellect van een waterdruppel moeten er bommen op Rotterdam en zijn het kankerkakkerlakken.

Ik denk dat je beter even uit de havenstad kan blijven, Lorenzo.

82 reacties op “Tukkertje Lorenzo onvriendelijk over Feyenoordsupporters

  • Scarface zegt:

   Hoeveel krijg je nou betaald om zo heel de dag mensen op hun zenuwen te werken trollekoning?
   Moet toch wel heel veel zijn om je zo gigantisch voor lul te zetten heel de dag!!!!!

   16
   2
    • Marlies zegt:

     Welke andere mensen bedoel je precies?
     Als ik het zo bekijk is 90% al afgehaakt door jouw onmetelijk domme geklets, er zijn er nog maar weinig die willen reageren.
     Zodoende kan deze site binnenkort op zwart.
     En kom zodirect niet met vrouwonvriendelijke kutopmerkingetjes want ik ben geen vrouw.
     Ik ben een grote Surinaamse man van 1.96m en ik identificeer mijzelf als een klein blond meisje met twee vlechtjes want dat is wie ik werkelijk ben.
     Dat voel ik. En dat lijkt misschien raar maar dat is nog steeds niet zo raar als dat jij bent.
     Bovendien ben je zielig.
     Ook de groetjes.
     En overweeg een een hang-job.
     Doe je het niet voor jezelf dan doe je er waarschijnlijk heel veel andere mensen een groot plezier mee. En onthoudt, je kan bijna overal aan hangen. Gewoon doen!

     21
     2
     • Voorheen G. Neukgenot zegt:

      Lekker onsmakelijk ben je met dit soort bedreigingen. Ik doe hier niet aan mee. Mijn motto is liefde verspreiden, overal waar dat kan ❤️❤️❤️

      Heb je al overwogen om je problemen eens met de huisarts te bespreken? Dat je je zo voelt hoeft niet te betekenen dat je je ook gelijk moet ombouwen natuurlijk.

      Veel liefde voor jou grote donkere man 🙈

      3
      24
     • Voorheen G. Neukgenot zegt:

      Hé David… Kijk dit is dus laag hè. Jullie zijn toch zo anti woke and anti cancelculture. En nu wil je mij cancellen.

      #cancelculture

      En dat terwijl ik hier ben voor de liefde. Voor mij is alles liefde 😍❤️

      Tot mensen mij gaan bedreigen en dat soort zaken. Doorgaans sla ik dan met gelijke munt terug. Maar ik start een fittie nooit.

      Kusjes voor jou 😘😘😘❤️❤️❤️

      5
      25
    • Waar is mijn pakje zegt:

     🤣🤣🤣jij en het laatste woord.Dat denk je maar met dat rare lelijke hoofd van je.Jij bent zo’n lelijk vol gevreten hok wat de hele dag op de centen van de staat teert.Get a job.

     2
     0
   • secret service zegt:

    Een tien met een griffel! Dit heb ik al 100 keer gedacht: die “voorheen G.N.” krijgt er geld voor. Dit kán je gewoon niet voor je lol doen de hele dag. Zou onze geliefde D. Weesie hier achter zitten?

    4
    1
    • Haters zijn feitelijk fans zegt:

     Goedmpumt. Ik denk dat je helemaal gelijk hebt! Een hater die er geld.voor over heeft. Echter alle haters zijn feitelijk de grootste fans . Ze zijn tenslotte hele dag met je (in dit geval met rp) bezig!

     1
     0
     • Waar is mijn pakje zegt:

      Dat soort uitschot noemden ze in 40/45 collaborateurs.Past dit volgevreten hok dus prima tussen.Hij is niet alleen een bruinruiker maar draagt ook een bruin hemd.

      0
      0
   • Styx zegt:

    Jij bent gecanceld.
    Je hebt helemaal gelijk daarin.
    En niemand wil jou hier.
    Overigens, van bedreiging of bedreigen is geen sprake. De grootste bedreiging voor jou is jouw geestelijke gesteldheid.
    Je doet een paar aannames en trekt een conclusie.
    Niemand hier is woke.
    En ze hebben allemaal een t y p h u s hekel aan jou, kleine kalende homeausuele marekkaan. Ik hoorde trouwens dat je hem niet omhoog kan krijgen, misschien moet je stoppen met dat haargroeimiddel van je, dan ga je misschien weer een echte erektie krijgen en misschien een vaste relatie met een lelijke oude vent die wel van kromme en besneden piemelkes houdt. En verders:
    Jij bent echt in de war. Maar er is hoop. Koop een touw en ga eens een kijkje nemen aan de andere kant. Wie weet is het zo slecht nog niet.

    17
    1
   • Roddelpraat is gegijzeld zegt:

    Hij is een hater.ik denk transgender n Alice ofzo of andere hater. Hij is erop uit om de site te slopen en helaas het lukt hem! Jan en Dennis laten t gewoon gebeuren .zoveel mensen zoveel oproepen en niks geen reactie. Neukgenot heeft vrij spel. Ik verwijder komende dagen de app….trek t echt niet meer….ik moet scrollen en zoeken naar leuke comments en die neukgenot heeft de hele site gegrijzeld en Jan en Dennis doen niks!!!!jammer heel jammer

    4
    0
 1. Voorheen G. Neukgenot zegt:

  Ik heb nu het filmpje ook even bekeken. Dit is gewoon sneu… Een paar gasten met een IQ lager dan 30, die een beetje een dialoog proberen aan te gaan. Die Lorenzo hoef ik niet meer te zien.

  Overigens, ik heb ruim 500 euro aan die vent uitgegeven. Meer dan 250 euro voor z’n Omegle TV kanaal, met de belofte dat ik mod zou worden. Maakt die vetzak een andere mod. Wat overigens gewoon vooropgezet was.

  Even later ben ik er ook ingetrapt met die donatie campagne voor die lelijke auto.

  Klaar met die papzak.

  9
  37
 2. ShirmaMousse zegt:

  Waarom heeft deze jongen geen begeleiding, dit kan toch niet functioneren op eigen benen of überhaupt de maatschappij?
  Überhaupt leek het eerder op een jostiband meeting

  9
  3
 3. Meneer van Ramakers (docent NL) zegt:

  Jan, even een kleine opmerking. Ik sta achter het gros van jouw standpunten, maar een dingetje stoot me vaker tegen het hoofd als ik op jouw site kijk. Vaak staan er in de artikelen dingen over het feit dat bepaalde mensen niet goed kunnen spellen, neem die vrachtwagenchauffeur in kruising met een konijn. Helemaal terecht. Echter is het vaker zo dat er in jouw stukjes ook vaker fouten staan of niet goed lopende zinnen, dus misschien is het goed om het eens wat vaker na te lezen. Of misschien een A4’tje met alle spellingregels bij je drankenkast ophangen. Dat noemt men het probleem bij de bron aanpakken. Je loopt er zo vaak heen, wat ervoor zorgt dat je af en toe niet meer helemaal goed weet hoe een stukje te schrijven. Nou, hopelijk kun je er wat mee.

  9
  1
 4. Oproep zegt:

  Oproep: SOS mail sturen aan JAN ivm van neukgenot! Laat m deze site niet slopen.hij heeft de site nu gegrijzeld en fuckt iedereen hier! Wie denkt hij wel niet wie hij is joh!!!!!! Copy pasted: SOS Jan red je roddelpraatapp

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.