Tukkertje Lorenzo breekt met Roddelpraat

dennis-schouten-tukkertje-lorenzo

Hebben we zoveel voor die vetbult gedaan en dan is dit onze dank. “Ik ga voor mij goeie toekomst” is de reden. Wat dat precies betekent weet alleen die skippybal zelf waarschijnlijk. Enfin, hij wil niet meer met ons omgaan. Nou deden we dat ook niet met hem, maar wellicht is het een goed besluit.

Dus beste Lorenzo, het ga je goed.

32 reacties op “Tukkertje Lorenzo breekt met Roddelpraat

 1. Robbie zegt:

  Kleine jongens worden groot, en dan vliegen ze uit. Heel veel succes met je carrière Lorenzo en het gaat je goed. Waarschijnlijk en hopelijk horen we nu helemaal niks meer van je, waar ik een voorstander van ben…..

  39
  0
 2. Friezertje Loreno zegt:

  Het moment waarvan je wist dat ging komen. Het blijft pijnlijk maar Lorenzo kiest eindelijk voor zichzelf. Vreselijk wat die 2 zelfverklaarde journalisten uit Amsterdam en omstreken allemaal over Lorenzo, een nuchtere Nederlander van het platteland, zeggen.

  1
  6
 3. Donald Trump zegt:

  Dat zal een groot gemis worden. Maar goed; ons Skippybal zal wel zwaarwegende argumenten hebben om tot deze, niet lichtzinnig genomen, beslissing te komen.

  Maar goed; het komt vast dik in orde met hem. Hij zal het de mannen desalniettemin wel zwaar aanrekenen.

  7
  0
 4. Tukkertje Lorenzo kan nie zonder aandacht zegt:

  Tukkertje Lorenzo is geestelijk beperkt. Tot zover duidelijk.
  Dan hoor je diverse lieden hier maar herhalen dat ome Jan, Tukkertje Lorenzo niet steeds voor lul moet zetten.
  Maar het is Tukkertje Lorenzo die steeds de aandacht zoekt met zijn rare capriolen. Het is aan zijn bewindvoerder en begeleiding om hem hier voor te behoeden. Wellicht een idee om van de sociale media af te gaan. Met regelmaat te gaan leven en gezond te gaan eten, inclusief voldoende beweging.

  4
  0
 5. J&D fanbase zegt:

  Had dat gezegd en gedaan toen er een groundfunding werd gestart en een auto, wat zeg ik, een dikke auto voor de begrippen v. Lorenzo. Hij licht feitelijk J&D op door de auto door te verkopen. Geld te innen welke ze niet zelf hebben uitgegeven
  En dan zijn Jan en Dennis niet ok? Ik weet niet hoor maar lijkt wel of langzaam zovele in een kleuter begint te veranderen incl.kleuterlogica. of heeft het toch simpel weg met een tekort intellectuele ontwikkeling te maken dat Lorenzo een backme organisatie ( 3 man sterk) achter zich heeft staan. Wist je BTW dat haters feitelijk je grootste fan zijn. Alleen dan wel fans die mega stuk jaloers op je zijn en je daardoor miagunnen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.