Transformers doen weer lekker gek

Transformers

Welkom bij een eenmalig, kort rubriekje genaamd ‘Transformers doen weer lekker gek’. Tukkertje Sterre, Rapper Sjors, Rosaliebeautyx en Alice Olsthoorn hebben allemaal weer een storing in het bovenkamertje.

Onze tranny’s vrienden van omgebouwde orde hebben wel vaker de kolder in de kop, maar vandaag delen we graag een aantal posts met jullie die we tegenkwamen op het prachtige internet.

Laten we beginnen met Tukkertje Sterre die een schitterende foto deelt op Instagram. Hier staat de tekst: “Ik voel me zo gelukkig mensen” bij. En dat niet alleen. Het lijkt erop dat onze stylist ook haar handen uit de mouwen gestoken heeft bij Sterre, want wat heeft ze toch een prachtige zebra-look aan!

https://www.instagram.com/p/CjGsNK8szk6/?utm_source=ig_web_copy_link

De volgende in het rijtje is Rapper Sjors. Eigenlijk zouden we deze niet meer in deze rubriek mogen benoemen, want laatst ontdekte wij al dat hij gewoon een hij is. Hij liegt over Trans-zijn. Maar goed, hij deelde wel weer een bericht die het noemen waard is, want god, wat kan hij toch weer dom doen. Dit keer weet hij het verschil tussen een pinda en een aardappel niet. Of eet hij hier echt een broodje met aardappelkaas?

https://www.instagram.com/p/CjFg-PFDMMa/?utm_source=ig_web_copy_link

(Een post van Rosaliebeautyx mogen/kunnen we niet meer delen, dus doen we het even met een foto). Rosaliebeautyx deelde een foto wat moest gaan over het favoriete onderwerp van de aandachtszoekers op Instagram: Bodyshaming. Kan iemand mij dan even uitleggen wat deze post daarmee te maken heeft? Want ik snap het geloof ik weer niet.

Rosaliebeautyx

Oh, ja… En Alice Olsthoorn doet een vlinder op haar neus, of zo? Ugh… Ik ga hier verder ook geen woord meer aan verspillen…

Alice Olsthoorn Vlinder

16 reacties op “Transformers doen weer lekker gek

 1. Floris Weyers zegt:

  Mooi Jan, alle zwakbegaafden en labiele ook weer te kakken gezet, zal je zelfbeeld als Alfaman alleen maar sterken.

  7
  7
 2. Professor Paardekut zegt:

  Ben je nu alleen een transgender/former als je de tampeloeris er af hakt? Volgens mij hebben bovenstaande voorbeelden namelijk allemaal nog een curryworst.

  7
  1
 3. Bertus zegt:

  Als je rag mager ben en je voelt je dik, ben je ziek en heb je anorexia. Heb je prachtige borsten, een zacht fluwelen kutje en je voelt je man, ben je bijna een goddelijk wezen.

  0
  1
 4. Hansie zegt:

  Kartoffekkäse a la Suickerbuijck met een fles ketjap erdoor? Ik beide gevallen zou ik hem niet meer doen.

  3
  0
 5. Jan en Joycie Roos, swingerstel zegt:

  Wij zoeken leuke koppels. Hapje drankje en partnerwissel. Wij kunnen ontvangen in Bergen. Joycie wil stevig anaal en gefist en Jan heeft graag de dame op zijn gezicht

  2
  2
 6. IK WEET NIET WAT IK BEN zegt:

  Ik ben zelf trans en dacht dat ik nu gelukkig zou zijn maar dat blijkt helaas nu toch niet zo te zijn en nou heb ik besloten me om te laten bouwen tot hond en als dat niet lukt laat ik me gewoon ombouwen tot huis.

  4
  0
 7. Jan Hunter Roos zegt:

  Heb ooit nog eens een tranny gepijpt, want kan meer dan beffen alleen. Val overigens niet op mannen.

  1
  5
 8. Karl zegt:

  En dan willen ze een transgenderwet versoepelen. Dit zijn toch voorbeelden van allemaal koekwousen waarbij een steekje los zit? Wat een wereld leven we in 2022.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.