Transformer Kelly (Big Brother) schrok van alle media-aandacht toen ze op de Wallen zat

Zo, dat is nog eens een flinke titel voor een stukje. Maar het is wel heel grappig. Kelly van der Veer is de eerste transformer in ons land die beroemd werd. Ze zat ergens begin deze eeuw in Big Brother, een programma waar een stel oninteressante onbekende mensen in een schaftkeet opgesloten worden met allemaal camera’s op hun snufferd. En John de Mol maar hopen op knok- en vrijpartijen. Enfin, Kelly trok heel wat aandacht. Want het was een knappe verschijning met een hele grote slamuil.

Maar zoals dat gaat in de showbusiness ben je zo hot en een paar dagen later grofvuil. Daar weten Jan en Dennis alles van natuurlijk. En Kel moest toch haar botox bij elkaar verdienen. Dus eerst ging ze achter de webcam zitten en daarna maakte ze haar droom waar: achter het raam in de Amsterdamse hoerenbuurt.  “Met mijn ouders had ik als kind eens over de Wallen gelopen en ik weet nog dat ik me toen vergaapte aan al die mooie vrouwen achter de ramen. Als volwassene had ik de wens om dat zelf eens te proberen”, zegt ze in De Telegraaf.

Waar Kelly even geen rekening mee had gehouden is dat de media je links laten liggen totdat er iets negatiefs te melden valt. Dus ze stond gezellig te hoereren en kreeg opeens waar aandacht. “Voordat ik het wist, stond de pers voor mijn neus en kopten alle roddelbladen dat ik ‘aan lager wal’ was geraakt.” Maar niets was minder waar. De transformer had de tijd van haar leven. “Ik was woedend. Ik was niet aan lager wal geraakt, ik maakte mijn droom waar!”

Roddelpraat

Kelly heeft laten weten groot fan te zijn van het programma Roddelpraat en vooral het rubriekje Transformers. Ze vindt dat omgebouwden eens wat meer moeten lachen als er een grapje gemaakt wordt. Van der Veer heeft aangegeven graag een keer te gast te zijn bij de show. Dat lijkt ons hartstikke leuk, maar die vijf tientjes houden wij wel graag in de zak.

Hier zie je dat Kelly over een heerlijke reet beschikt. Zo kan het dus ook Alice Olsthoorn.

10 reacties op “Transformer Kelly (Big Brother) schrok van alle media-aandacht toen ze op de Wallen zat

 1. Robbie zegt:

  Toen kon je nog lachen met Big Brother. Kelly die toen met die krullenbol naar bed ging, om dag later te horen dat zij als man was geboren. Schitterend.

  0
  0
 2. Happy hooker zegt:

  Die vent heeft zich alleen maar laten ombouwen zodat ze de hoer kon gaan spelen en als vrouw uiteraard meer klanten trekt […] dan als kerel.
  En zo verdenk ik de nieuwe generatie transformers ervan dat ze de aandacht die ze kunnen krijgen als al dan niet [half] omgebouwde ontzettend geil vinden en dat dit vaak DE doorslaggevende reden is voor hun transgekkie zijn. Uitzonderingen daargelaten.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.