Transformer Jessie Maya toont verbouwbeelden

In haar vlog heeft Jessie Maya beelden getoond van een paar nieuwe verbouwingen. De transformer krijgt een 2e BBL + Tummy Tuck bij een ver/herbouwbedrijf in Turkije. Een BBL is een Braziliaanse Bil Lift. Dus de kont wordt dan ronder en voller gemaakt. Nou mooi. Bij een Tummy Tuck wordt er vet weggezogen en een pens gebouwd alsof je in de sportschool komt. Misschien ook wel wat voor onze Jan.

Waarom dit allemaal gefilmd moet worden mag god weten. Alleen het zou er zomaar mee te maken kunnen hebben dat Jessie wordt gesponsord door IMed, die het klusje heeft geklaard. Nu nog een goede huidarts zoeken en we zeggen Ajeto!

13 reacties op “Transformer Jessie Maya toont verbouwbeelden

 1. Tranny Clannie zegt:

  Ik vraag me wel eens af hoe lang dit soort transformers leven met al dit soort modificaties? Ook begrijp ik de liposuctie niet helemaal. Is haar plan om elke keer als ze zich weer volvreet weer een lipo te nemen?

  0
  0
 2. Rainbowwarrior zegt:

  Wat nou zo triest is, in Turkije en andere islamitische landen (vooral Iran) worden homoseksuele jongens uit conservatief islamitische gezinnen naar zo’n ziekenhuis gestuurd. Als homo zullen ze nooit geaccepteerd worden door de familie, maar als omgebouwde dochter wel. “Want je wilt toch een meisje zijn? Dan maken we een meisje van je!” Dat deze transmensen door een levende hel gaan zal Jessie Maya aan haar gebillifte reet boeien, zij gaat rustig reclame maken voor deze verschrikkelijke, mensonterende ombouwtoko’s.

  0
  0
 3. De Geert zegt:

  Gelukkig lost dit de mentale problemen van deze transformers niet, dus is het een zelf oplossend probleem. 60% van alle transformers pleegt gelukkig alsnog zelfmoord

  0
  0
  • wake up zegt:

   omdat ze niet echt geholpen worden.

   als je 100 meter moet lopen naar je werk, heb je ook geen sportauto van 1 miljoen nodig.

   wat zij nodig hebben, is begrijpen hoe de maatschappij in elkaar zit. en zichzelf accepteren. dan heb je geen transformatie nodig.

   0
   0
 4. Doe ff normaal man zegt:

  Die gekkies zullen nooit maar dan ook nooit{!!!!!} tevreden zijn. Het is altijd weer wat anders omdat ze geestelijk niet in orde zijn! Wie betaalt deze onzin trouwens? Mag hopen dat ze hun verbouwhobby’s tot op de cent zelf betalen!!!!!

  0
  0
 5. Toon Spoorenberg zegt:

  Iemand doodwensen vind ik te ver gaan. Zoiets zegt meer over de verwenser dan over de transformer.
  Hopelijk maakt Roddelpraat een serie over transformers, ik ben voor diepgang! Ik snap niet waarom mensen zich zo laten toetakelen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.