Transformer: “Jan Roos is een walgelijk lelijk dik varken”

Jeetje, dat is ook niet aardig. Maar wat wel leuk is dat deze bijzonder aantrekkelijk omgebouwde ontkent dat Jan een klant van haar was die niet had afgerekend, zoals Dennis ooit in Roddelpraat als scoop bracht. Enfin, deze prachtige jongedame is niet te spreken over onze Jan.

Deze Mercedes Diva is wel een figuur hoor. Kolere.

31 reacties op “Transformer: “Jan Roos is een walgelijk lelijk dik varken”

 1. bandenprikker zegt:

  Ik vind dat Jan en deze transformer samen het perfecte plaatje vormen. Allebei even lelijk, dik, brutaal, asociaal, zonder gene en zonder waarden en normen. Het enige verschil is dat Jan over humor beschikt, maar dat is wel een héél schrale troost.

  4
  14
  • Mic Edi zegt:

   Heeft dat verloren stuk genetisch afval het nou de hele tijd over zichzelf? Eerder werden dat soort mannen met psychische stoornissen opgesloten in het gekkenhuis maar tegenwoordig trek je gewoon vrouwenkleding aan met een pruikje of iets dergelijks (en je voelt je ook gelijk ergens bij horen) en mensen mogen niet meer zeggen dat je gek of in de war bent of ook maar iets negatiefs want dan zijn het transfooben en racisten enz.. Ongelooflijk!

   11
   1
 2. Erik zegt:

  Roos ga eens deadt smerig sujet
  Doe Nederland een plezier
  Crowdfunding voor je kids komt in orde
  Dus verhang je zure big
  Of kerf je polsen door
  Ongekende typhushond

  2
  31
 3. Ludo Sanders zegt:

  Jan, ik wist niet dat je ook loodgieter bent? Heb je toevallig tijd om voor 1 mei wat leidingen bij mij te verleggen bij mij in mijn huis? Alle loodgieters hier in de buurt zitten vol tot eind 2025. Maakt niet uit wat het kost.

  1
  3
 4. Assenaar zegt:

  Dit is een GGZ Patiënt….loopt altijd te schooien in het Centrum van Assen…Coke junk…stinkt een uur in de wind.. Waarom besteden jullie aandacht aan deze Mongool

  18
  0
 5. Jen zegt:

  Beste Petronella, Peter of hoe je ook nu heet.
  Ik geef mijn portie aan fikkie als je het niet erg vindt.
  Toedels en doe de groeten aan Dennieboy.
  Die is in het weekend nogal eens into transformers.
  Transformers kr kr krrrrrrrrrrrrrr

  4
  0
 6. Donald Trump zegt:

  Dit soort types krijg je dankzij de verzorgingsstaat. Vroegen gingen idioten als deze gewoon vanzelf hartstikke deaud en dan was het probleem opgelost.

  Weg met de verzorgingsstaat.

  4
  0
  • Negatieve aandacht is ook aandacht zegt:

   Aaaah meesurfen op de fame van roddelpraat. Als je zelf geen aandacht weet te genereren dan maar zo denkt het gedrocht…..ben je zielig dan!

   1
   0
 7. Timmy zegt:

  Bijzonder aantrekkelijk. Mooi gezegd. 😂 Uitzonderlijk afstotelijk. Als onderzoeksobject als ik de studie mbt dit verschijnsel niet al had geconcludeerd. Nee dit soort zie je ook in woke, feminisme en waar niet. Ze zijn wat ze benoemen. Die ze benoemen vaak dan weer niet.

  2
  0
 8. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Dat is een mooi mismaakt stukje performance van die inclusieve maatschappij van de toekomst, gvd, zo zie je maar dat de mens niet moet gaan kloten met de natuur anders krijg je dit.
  En owee als je dit raar vindt, dan krijg je gelijk een stigma over je aura.
  Waarom is er zoveel bezuinigd op de GGZ als dit soort figuren duidelijk hulp nodig hadden toen het nog verschil kon maken?
  Het is immers niet normaal dat die transformers tegenwoordig met overheidssubsidie omgebouwd raken om als hœr de kost te verdienen?

  5
  0
 9. TiTaToverkuffar zegt:

  Is een pruik opzetten nu al genoeg om trans te zijn? Ik heb mn baard vorige week nog bijgepunt, voel me zo vrouwelijk sindsdien

  1
  0
 10. JaapZonderNek zegt:

  Onze Jan fatshamen terwijl deze omgebouwde vrachtwagenchauffeur zelf ook niet een van de slankste is. Kijk onze jan heeft gewoon een ronde buik.. Deze transformer,, dat zie je al aan heel ZIJN vorm, heeft gegarandeerd van die ranzige fatsige vetrollen.. Enne Mr. Transformer.. Blijf gewoon van onze Jan af vieze trol.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.