Tragisch: Barbie opgenomen in het ziekenhuis

barbie-tattoo

Het tragische nieuwsbericht dat je wist dat ging komen. Kort na de dood van haar vriend is Samantha ’Barbie’ de Jong opgenomen in het ziekenhuis.

De dramatiek is weer niet van de lucht in huize De Jong. Nadat ze eerder al met haar ex rollebollend over straat rolde na berichten over verwaarloosde kinderen, stierf haar vriend (31) gisteren plotseling aan een hartstilstand. Vandaag zou ze onwel zijn geworden toen ze troost zocht bij een vriendin en daarom uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Er bereiken de Roddelpraat-redactie berichten dat er drugsgebruik in het spel was, maar dat kan nog niet worden bevestigd.

Over haar huidige toestand is momenteel niets bekend.

Sterkte, Barbs. Dit gun je niemand.

17 reacties op “Tragisch: Barbie opgenomen in het ziekenhuis

 1. Donald Trump zegt:

  Wie was ook alweer medeaandeelhouder van Eyeworks, het bedrijf dat ‘Oh Oh…’ produceerde? Het zal toch niet toevallig John de Mol zijn geweest? Dat is zo’n nette man; die zou nooit zijn dommige medemens uitbuiten ten behoeve van de creatie een smakeloze serie als dat.

  Nee… het was vast niet John de Mol.

  0
  0
 2. Achmedje zegt:

  Binnenkort maar even een doosje met pilletjes opsturen naar onze Jantje. Elke maandag, woensdag en vrijdag prachtige reviews op Jans Reviews

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.