Toto spreekt en eert Gordon

Dat arme hondje zit tegen zijn zin in een bloedhete woestijn naar dat gejammerhout van zijn baasje te luisteren. Iedere keer is er weer wat met die bipolaire cokejunk. Nu was ie weer bij voorbaat boos dat niemand aandacht gaf aan zijn leuke actie om een gehandicapte door het water te duwen.

Allemaal verschrikkelijk gezeur natuurlijk, want Shownieuws bukte als een straatprostituee door de knieën en bracht het verhaaltje dat Goor eens iets voor een ander doet.

Nou ja, zijn hond is in ieder geval wel blij met hem, want die schrijft er ook iets over op zijn Insta. Oh wacht, een hond kan dat helemaal net tikken. Zijn pootjes zijn daar niet voor geschikt. Huh? Wie zou dat dan hebben geschreven?

12 reacties op “Toto spreekt en eert Gordon

   • g.neukgenot is back !!! zegt:

    Haha de directie is al met jou bezig, kleine Marco nog even en iedereen weet wat je met die jongetjes hebt gedaan.
    EN VOOR DE REST WAAROM DIE DISLIKES. ???!!!
    KIJK ME AAN EN NOEM ME JENNIFER ALS JE ME PIJPT !!!

    2
    36
 1. TF zegt:

  Gordon zou toch geen aandacht meer vragen?
  Wat is deze actie dan? Het is trouwens Ataxie, als je het al doet doe het dan goed, Ataxie betekent letterlijk: ‘ongeordend’, de symptomen zijn dan ook disbalans bij het lopen, struikelen en verminderde coördinatie in de handen.
  Ataxie van Friedreich is een erfelijke ziekte en is feitelijk het gevolg van een aantasting van de kleine hersenen, de zenuwen en het ruggenmerg. Het is een progressieve ziekte en meer onderzoek is nodig dus fijn dat Gordon er aandacht voor vraagt. Kan hij straks weer met het vliegtuig eerste klas naar allerlei talkshows. Weet je gelijk waar je donatie aan op gaat 😄🤣😂
  Maar eigenlijk is het om te janken dus.

  29
  0
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Geven jullie ook wat…er valt straks niets meer te geven/halen in Nederland. We heten niet allemaal Gordon die deze negorij kunnen ontvluchten naar de zonnige zandbak. Heel NL kotst Gordon uit ,dus nu gaat ie maar in actie komen voor het goede doel. Wat een nagemaakte is het toch eigenlijk. En die hond van hem spoort ook niet.

  2
  0
  • Styx zegt:

   Dat had even een lichtpuntje van de dag geweest.
   Maar helaas. Ontstoken ogen wegens een verkeerd versnijdingsmiddel in de coke van het weekend in combinatie met de droge woestijnlucht én een lichamelijke reactie op het glijmiddel dat dhr Heuckenroth gebruikt om zijn hond te penetreren spelen hem parten.
   De hond had hoofdpijn btw, dus hij lag weer zielig te rukken daar in het donker in z’n afgetimmerde projectflatje in de woestijn.
   En geen arabier die bij hem durft aan te bellen 🤣

   7
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.