Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam

Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam

Het is al niet de meest frisse stad, maar de Roelvinkjes maken de leefbaarheid er niet veel beter op, Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam.

Dave Roelvink, bekend van het laten wegslijpen van een perfect setje tanden, heeft zich weer eens van zijn meest onhebbelijke kant laten zien. Gisteren postte hij voltrots dat hij even de straat had volgetieft met lege dozen, omdat z’n wijf een nieuw interieur had aangeschaft. Niet even de dozen platmaken, laat staan naar de daarvoor betreffende container lopen. Nee, alles op straat tiefen en LATERRRRR!

Geschokt

Omwonenden waren geschokt van de troep, lezen we op Twitter:

Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam, het adres.

En zoals dat tegenwoordig gaat werd meteen man en paard genoemd. Zonder dat deze Twitteraar wist dat Dave Roelvink een BN’er is werd zijn adres online gegooid (Twitteraars leven sowieso in een ander kansloos universum waar ze de iedere dag boos op zijn op dezelfde mensen, politici en talkshows, maar dat is weer een ander verhaal.)

https://twitter.com/roos020/status/1395634889618247680

Reactie Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam

Dave stond vanochtend via Instagram de pers te woord en meldde dat het doodnormaal is om op donderdagavond je meuk op straat te gooien, zodat het vrijdagochtend wordt opgehaald. Nee l*l, dat betekent niet dat je je dozen niet even kapot moet snijden en in de papierbak moet gooien.

Dave Roelvink, de personificatie van onaangepast en asociaal. Met je glimbek vol huidcreme .