Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam

Het is al niet de meest frisse stad, maar de Roelvinkjes maken de leefbaarheid er niet veel beter op.

Dave Roelvink, bekend van het laten wegslijpen van een perfect setje tanden, heeft zich weer eens van zijn meest onhebbelijke kant laten zien. Gisteren postte hij voltrots dat hij even de straat had volgetieft met lege dozen, omdat z’n wijf een nieuw interieur had aangeschaft. Niet even de dozen platmaken, laat staan naar de daarvoor betreffende container lopen. Nee, alles op straat tiefen en LATERRRRR!

Geschokt

Omwonenden waren geschokt van de troep, lezen we op Twitter:

Adres Dave Roelvink

En zoals dat tegenwoordig gaat werd meteen man en paard genoemd. Zonder dat deze Twitteraar wist dat Dave Roelvink een BN’er is werd zijn adres online gegooid (Twitteraars leven sowieso in een ander kansloos universum waar ze de iedere dag boos op zijn op dezelfde mensen, politici en talkshows, maar dat is weer een ander verhaal.)

Reactie Dave Roelvink

Dave stond vanochtend via Instagram de pers te woord en meldde dat het doodnormaal is om op donderdagavond je meuk op straat te gooien, zodat het vrijdagochtend wordt opgehaald. Nee l*l, dat betekent niet dat je je dozen niet even kapot moet snijden en in de papierbak moet gooien.

Dave Roelvink, de personificatie van onaangepast en asociaal. Met je glimbek vol huidcreme .

11 reacties op “Totale weggooier Dave Roelvink bevuilt Amsterdam

 1. Nachtuil zegt:

  Wat een verwende schijt-aan-alles-mentaliteit. Wat zou deze gast een perfect setje kunnen zijn met de Gravinfluencer voor het geval ze allebei nog een single zouden worden.

  0
  0
 2. Hoogleraar Instagram zegt:

  Tokkies komen overal mee weg en de werkman word bij het minste of geringste op de bon geslingerd!

  Leve Nederland!

  0
  0
 3. De buurman zegt:

  Dit was niet de eerste keer. De hele buurt loopt te klagen. Nu hij zijn adres op straat heeft gegooid weten we waar we de klachten naar toe kunnen sturen. Postzegel niet nodig. Geld zat.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.