Televisie

Tino Martin volgens RTL Boulevard doorgesnoven

Tino-Martino-Rob

Het is nogal wat, iemand van drugsgebruik beschuldigen. Daar zouden wij onze vingers nooit aan branden, zowel Rob Goossens van RTL Boulevard. De man met de natte handjes, want dat heeft hij, zei dat Tino Martin zo waardeloos zong vanwege te veel coke en champagne. Zo zo, pittige uitspraak. De zanger zegt zelf dat ie nog steeds last heeft van de naweeën van corona.

“Ik wist niet wat ik zag, jongens. Hij zal daar lam zijn geweest en ik weet niet wat hij verder nog…” Nou nou, die Goossens gaat helemaal los. “Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was dus Ambassadeur van de Vrijheid, hè? We hebben gisteren gezien dat hij met Natascha van Weezel door Westerbork loopt en de volgende dag denk je: kom, nog een lijntje erbij, waar is de champagne?”

Wij van Roddelpraat distantiëren ons volledig van deze uitspraken. Iemand is pas schuldig als hij zijn onschuld niet heeft bewezen, of zoiets. Overigens zitten Gordon, Patty en Wendy wel aan de snuif natuurlijk.

[vplayer id=3331]

Tino biedt zijn excuses aan voor dat vals gekraai van hem. Geen Colombiaans poeder, maar een Chinees virus. Nou, het zal wel.

https://www.instagram.com/p/COgAXqYpror/?utm_source=ig_web_copy_link

[block id=”tino-martin-in-het-nieuws”]

Nog geen reacties