Uit eerste hand

Tim Hofman wordt onder vuur genomen: “Dit staat hem heel slecht”

Tim Hofman wordt onder vuur genomen

Tim Hofman wordt onder vuur genomen. Voor zijn programma BOOS heeft hij om donaties gevraagd, ondanks dat hij al geld van de NPO krijgt voor het programma. Dit is niet zomaar geld, want hij krijgt hier ons belastinggeld voor. De laatste tijd is Tim Hofman steeds meer te vinden terwijl hij vraagt om donaties. Niemand is er over te spreken dat Tim vraagt om donaties…

Tim Hofman wordt onder vuur genomen

Evert Santegoeds is niet blij met het ‘bedelen’ van Tim Hofman. Zo zegt hij: “Die gozer moet net zo brutaal zijn als in de rest van zijn leven en gewoon naar zijn baas stappen met de vraag om meer budget”. Hier heeft hij groot gelijk in. Boos is een onderdeel van de publieke omroep, wat ervoor zorgt dat hij al ons belastinggeld al kan gebruiken om zijn programma te maken. 

Santegoeds vindt het niet kunnen dat Tim vraagt om extra donaties. Zo zegt hij: Je gaat toch niet je kijker vragen of je geld mag om BOOS te kunnen maken. Die 1,7 miljard euro die naar de publieke omroep gaat moet wel voldoende zijn om af en toe met een camera op pad te gaan voor een BOOS aflevering. Dit staat Tim Hofman heel slecht.”. 

Vriendin van Tim Hofman bedelt ook

Niet alleen Tim Hofman zelf bedelt veel bij elkaar, ook zijn vriendin is hier constant mee bezig. Zo blijkt het dat zij ook al een bank bij elkaar heeft gebedeld bij een bedrijf. Deze post heeft ze inmiddels al van Instagram verwijderd, maar iemand heeft hem op Twitter nog terug kunnen vinden. Blijkbaar is het voor die twee normaal om gewoon dingen bij elkaar te bedelen om zelf van te kunnen leven. Het is maar een beetje wat je leuk vindt om te doen voor je geld. 

Terwijl TimJezus zich het snot voor de ogen werkt voor een rechtvaardige wereld, hosselt zijn vriendin voor gratis meubels van de @SofacompanyNL pic.twitter.com/VmVJJWxhYS

— Mies (@MiesBee) May 17, 2023

Nog geen reacties