Uit eerste hand

Tim Hofman verdenkt John de Mol van liegen

Tim Hofman heeft geluk op Lowlands

Eerder vandaag lieten we weten dat er morgen een vervolg op het Voice-schandaal zou verschijnen op de kanalen van Boos, omdat Tim een tweede gesprek met John zou hebben. Maar Mediacourant meldt nu dat meneer niet meer wilt komen, want Tim Hofman verdenkt John de Mol van liegen en daar is hij verbijsterd over.

John de Mol zegt dat Tim Hofman hem beschuldigd van leugens. “Er zou sprake zijn van nieuwe informatie waaruit zou blijken dat John de Mol ten tijde van het eerste interview op de hoogte was van meer dan één geval van seksueel grensoverschrijdend gedrag van de heer Rietbergen.” John laat verder weten: “Wij waren verbijsterd door deze valse beschuldiging, aangezien de werkelijkheid is dat er op dat moment niet meer dan één concrete melding bij John de Mol bekend was.”

Meneer de Mol, die de laatste tijd zijn naam eer aan doet door letterlijk met zijn kop in het zand te zitten, heeft bewijsstukken opgevraagd. “Er is ons een transcript gestuurd van een heimelijk opgenomen telefoongesprek en een aantal apps. De transcriptie van het opgenomen telefoongesprek was geanonimiseerd en geredigeerd. Mede daardoor was het gesprek nauwelijks te begrijpen. Dat maakte het lastig om daarop te reageren.”

“De appjes die wij ingezien hebben geven ook geen nieuwe informatie. Al met al is er geen enkele concrete onderbouwing van de beschuldiging.” Daarop heeft John besloten om het tweede gesprek met Tim niet aan te gaan, omdat het volgens John een welles-nietes spelletje wordt en het tenslotte gaat om een anoniem persoon en hij ook daar niet serieus op wilt reageren.

Bijzonder, bijzonder, dus als de identiteit van een persoon geheim moet worden gehouden, omdat er ook nog zoiets als privacy bestaat, trekt John zijn keutel in. En niet alleen dat. Het werd hem natuurlijk gewoon te heet onder de voeten en durft daarom het gesprek niet aan te gaan. Slap, slap, slap. Erg slap.

Nog geen reacties