Uit eerste hand

Tim Hofman is een enorme trut

Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

En zijn broers ook. Allemaal van die meelooplulletjes die nu allemaal woke zijn en hun nageltjes lakken. Tim is de opperpriester van de familie die de hele dag het morele kompas (als het hem uitkomt) zit uit te hangen op Twitter. Hij weet werkelijk alles. Een soort hedendaagse Jezus Christus, al zou die voor geen goud oorbellen dragen, al helemaal niet van een kruis. Nou, die enorme trut zou meer rokjes willen dragen.

“Ik denk dat ik wel vaker een rok zou willen dragen, dat zit ook lekker”, aldus Tim op Radio1. “Maar ik kies er soms voor om een spijkerbroek, een T-shirt en een pet te dragen om niet op te vallen.” Dat is natuurlijk lulkoek, want Tim doet alles om op te vallen en te deugen. Net als die irritante broertjes van hem. De enige goede reden dat ie niet in een rokje door zijn woonplaats Amsterdam fietst is omdat hij zich dan niet veilig voelt. Maar daar iets over zeggen past niet in zijn politiek correcte praatje.

“Ik voel mij helemaal niet thuis bij masculiniteit die zich uit in seksisme. Of bij het beeld hoe mannen met gevoelens om zouden moeten gaan. Ik zou niet weten waarom ik geen nagellak of make-up zou mogen dragen”, vertelt Tim. Nou, wij ook niet meid. Gewoon lekker doen. Joehoe! Maar ik snap nu wel dat zijn vrienden niet meer wil noiken.

Nog geen reacties