Entertainment

Cancelen van Tim den Besten kost NPO veel geld: ‘Ton schade’

tim-den-besten

Tim den Besten heeft het niet echt lekker aangepakt de afgelopen periode en dat komt nu als een bak stront over hem heen vallen. Toch neemt hij de NPO mee in zijn miserie, want door hem te cancelen, verliezen zij héél veel geld.

Grensoverschrijdend gedrag Tim den Besten

Tim den Besten ligt flink onder vuur en dat heeft hij volledig aan zichzelf te danken. Hij zou de identiteit, met expliciete foto’s, van verschillende mannen hebben gebruikt om met andere mannen te chatten op de datingapp Grindr. Drie Nederlandse mannen waar de presentator de identiteit stal, hebben aangifte tegen hem gedaan. Twee van hen zitten momenteel in therapie en de ander heeft hierdoor financiële schade ondervonden.

Een dag na het eerste nieuws over het grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten, bracht zijn advocaat het nieuws dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Daarom is Tim zelf ook nog niet in staat op om allerlei nieuws te reageren, hij zou hele dagen ziek in bed liggen. Hij probeert er niet onderuit te komen, maar is naar eigen zeggen écht te ziek. Hij zou zelfs berichten niet lezen. Wel is hij door de advocaat op de hoogte gebracht van het feit dat hij niet meer uitgezonden wordt.

Cancelen van Tim den Besten kost NPO veel geld: ‘Ton schade’

Tim den Besten is door de KRO-NCRV en de NPO volledig van de buis gehaald. Hij zou deze week elke werkdag te zien zijn in de finaleweek van het programma Waku Waku. Ze hebben uiteindelijk toch besloten deze niet uit te zenden. Waar dit toch een simpele – en logische – keuze lijkt, heeft het toch wel grote financiële gevolgen voor de NPO.

Tina Nijkamp, ooit de bazin van SBS 6, weet wel dat het de NPO flink wat geld gaat kosten. “Hoeveel geld er gemoeid is met het in de prullenbak gooien van de vijf Waku Waku-aflevering met Tim den Besten? Ik vermoed dat één aflevering ongeveer 17.500 tot 20.000 euro per aflevering kost. Het gaat dus denk ik om tussen de 85.000 en 100.000 euro.”

Toch blijft het een logische keuze van de omroep, zo’n viezerik wil je toch niet in je programma hebben, al helemaal geen kinderprogramma. Die schade moeten ze gewoon verhalen bij Tim zelf.

14 reacties

Peter G

Terecht al genoeg idioten op tv

Dick cock

Wat heeft die Tim toch een stiekeme grafkop !

Wally

Zo, dat is één Tim van de buis. Nu die flauwe Hofman nog.

O.J.

Dat gejank over Sinterklaas was toch al om je kapot te schamen. Zelfs mijn meest antiblanke neefje zei: “Wat een rare debiel”

Boer harco

Die tim da zal wel! maar van mien land blijven zie af !!

David C.

Heb zo het gevoel, dat ze Timmie straks vinden, zo ze mij in Bangkok aantroffen.

dirk

Wachten op goedkeuring.

B V

Ze kunnen Tim het beste castreren en hem de rest van zijn leven een taakstraf geven.

Rob

Tim cancelen is het minste wat ze kunnen doen

Witte hetero man.

logische keuze tim te cancelen voor de NPO? Alsof de NPO ooit naar de criminele achtergrond van hun gasten kijken.. Van holleder tot Akwasi.

Mooo

Veel geld een tonnetje meer of minder? Laat mij niet lachen. Die klunzen krijgen bijna 1 miljard gratis geld. 1 miljard….. En wanneer het niet genoeg is, krijgen ze een zak geld extra. Onder het smoesje inkomsten derving Corona, organisatie songfestival of andere nonsens. Het boeit ze geen lor, toch geld van anderen.

Kevin69

Ik stel voor dat de NPO iedere perverseling/ oplichter/ leugenaar/ incompetente medewerker uitsluit. Dan kunnen de publieke netten per direct uit de lucht worden gehaald wegens personeelsgebrek.

Spekpeter

Als hij en Humberto nou gewoon ‘t Sinterklaas journaal gaan doen als Sint & knecht … toch?

Arie nal

Tim is ziek in de kop
Alleen zijn arie werkt nog dus flink uitwonen die arie van hem knapt die van op