Thomas Berge is vader geworden

Thomas Berge is vader geworden

Thomas Berge is vader geworden. En dat is natuurlijk nu al het nieuws van 2023. Je zou bijna vergeten dat hij überhaupt bestaat, want who the f*ck is Thomas Berge tegenwoordig? Maar dat ter zijde. Het is prachtig nieuws voor de zanger en zijn vriendin.

Inmiddels is half Nederland alweer vergeten wie Thomas Berge is. Het is ook zeer begrijpelijk als je naar de foto kijkt en denkt dat het Hans Klok is, maar nee. Het is een fantastische zanger die in de vergetelheid is geraakt.

Op tweede kerstdag werd Thomas Berge opnieuw vader van een kind. Vol trots schrijft zijn vriendin op Instagram: “Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren. Ik had het echt nooit kunnen doen zonder mijn aller liefste man die geen moment van mijn zijde is geweken en me er echt door heen heeft geholpen met zijn liefde en kracht. Maar ook zeker mijn aller liefste verloskundige Loïs… wat voelde ik ons als team zeg.. Zó magisch, zo’n kracht samen en zo’n vertrouwen.. ik wil nooit meer anders!”

En dat is mooi, want je krijgt ook niet meer anders. Is het niet prachtig? Iedereen kondigt op 1 januari aan te gaan trouwen of kinderen op de wereld te zetten. Prachtig. Op naar 2023 om het allemaal te zien gebeuren. Gefeliciteerd!