Entertainment

Thijs Römer wéér bij Noor de Groot: ‘Spraken af op andere locatie’

De smerige Thijs Römer is nog niet door iedereen verlaten sinds zijn grensoverschrijdende gedrag. Noor de Groot geeft hem nog steeds kansen, terwijl haar man van niks weet.

Trouwplannen

Eerder kwam al naar buiten dat Thijs Römer serieuze plannen had om met Noor de Groot te trouwen. De affaire tussen Thijs en Noor leidde tot het einde van Noor haar relatie met Sander Kleinenberg. Noor stuurde zelfs een bericht naar Sander waarin ze aangaf te willen scheiden. De plannen van Thijs en Noor om ooit te gaan trouwen waren iets te voorbarig. Sander stak een stokje voor de trouwplannen, door Noor wijs te maken dat die smerige Thijs, haar manipuleerde en daar kan hij zeker gelijk in hebben. Yvonne Coldeweijer onthulde deze informatie van een betrouwbare bron die beweerde dat Noor serieus verder wilde met Thijs.

Sander leek tot nu toe vastbesloten Noor niet te verlaten, hij ziet haar als het slachtoffer van Thijs’ manipulatie. ‘Onze’ Yvonne suggereert echter dat Noor mogelijk Sander zelf manipuleert. Ondanks al het gezeik lijkt Sander toch zo naïef om de relatie voort te zetten.

Thijs Römer wéér bij Noor de Groot: ‘Spraken af op andere locatie’

Of Sander nog steeds zo vastbesloten is om bij Noor te blijven valt te betwijfelen. Thijs is namelijk gezien bij Noor haar huis. Hoewel Yvonne het niet zeker wist, is er een buurtbewoner heeft dit wel heeft kunnen bevestigen. “Thijs parkeerde zijn auto vrijdag eerst in de buurt van de woning van Noor en net toen hij wilde uitstappen, reed hij weer weg – alsof hij dacht herkend te zijn – en ging op zoek naar een andere parkeerplaats. Die vond hij enkele meters verderop. Wat opviel was dat ook de auto van Noor in de buurt van zijn auto stond geparkeerd, terwijl er bij haar voor de deur, niet ver daar vandaan, genoeg plek was. Het leek wel of Thijs en Noor op een andere locatie daar in de buurt afspraken”, aldus een buurtbewoner in gesprek met Story.

6 reacties

Arie

Zijn vast GroenLinks stemmers.

P L I E N

Ik vind thuis ook wel een lekker tijgertjes 🙂

Timon

Hoe lekker naief kun je zijn als Noor. Er moet wel heel veel gebeuren wil je met veoordeelde Thijsje een leven willen opstarten. Die relatie met haar ex moet wel erg slecht zijn geweest. En wat denk je van die dochter, kun je niet maken. Tenzij je wel heel gek bent en Thijs haar “les” wilt gaan geven.

Peter G

Hulpverlener Thijs weet Noor dat je op de minder jarige vrouwelijke versie van floris wyers valt?

neuspeuteraar

alweer?

Rico Cheloque

Dat geeft dus aan dat die Noor deze pedofiel steunt en ik verdenk gaat er zelfs van dat ze het stiekem ook opwindend vindt.