Thijs Römer laat vrouw Igone de Jong keihard vallen

Thijs Römer laat vrouw Igone de Jong keihard vallen

Gisteravond in Shownieuws werd de première van een nieuwe balletfilm bezocht. Daar werd Igone natuurlijk ook voor uitgenodigd, maar de pers mocht alleen foto’s van haar maken en geen vragen stellen. Waarom? Thijs Römer laat vrouw Igone de Jong keihard vallen. Het lijkt het sterk op dat ze uit elkaar zijn, want ze verschijnt zonder hem op de rode loper.

Verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag

Thijs Römer werd verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag richting drie minderjarige meisjes. Hier werden ook aangiften over ingediend waarna er een ingewikkeld tijdperk voor hem en zijn gezin begon. Wel speelde dit tafereel zich al jaren geleden af, maar de vermeende slachtoffers kwamen daar nu mee naar voren.

Eenzaam op de rode loper

Igone de Jong, de vrouw van Thijs Römer, stond gisteren op de rode loper voor de première van een nieuwe dansfilm, maar daar was iets opvallends aan de hand. Ze verscheen niet alleen zonder Thijs, maar had ook geregeld dat er haar geen vragen gesteld mochten worden. Tja… Geef haar eens ongelijk…

In Shownieuws werd ook besproken hoe Igone het vermijden van de vragen over haar vieze vent aangepakt heeft. “Dat doen ze heel slim, want dan is ze wel op de rode loper voor het fotomoment, maar Igone was niet beschikbaar voor vragen. En wat heel veel bekende dames dan tegenwoordig ook doen… Hun kind meenemen, want ja… Het is natuurlijk toch een beetje ongemakkelijk om, waar een kind bij staat, dit soort vragen te stellen.”

Thijs Römer laat vrouw Igone de Jong keihard vallen

Op dit moment kunnen we haast niet anders dan concluderen: Thijs Römer laat vrouw Igone de Jong keihard vallen. Ze zijn vast uit elkaar. En als ze dat niet zijn, is Igone toch wel een beetje een zachtgekookt ei, maar zo zien we de vrouwtjes tegenwoordig wel vaker, dus ach…