Thijs Römer blij met pauze RTL Boulevard na aanslag

De acteur en voormalige lover van Wendy van Dijk heeft wel vaker uitspraken op Twitter gedaan waarbij je je afvraagt of de neef van Paul wel goed bij het wekkertje is. Nu doet zijn oom ook vreemde rare dingen, zoals onze Dennis op straat pleuren. Maar daar gaat het nu even niet over. Thijs twitterde: “…vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend.”

En dat geeft wel gelijk zijn denkniveau aan. Want ten eerste, je hoeft die bagger niet te kijken. En dan tijdens het tikken van zo’n bericht niet even denken dat de reden van die pauze misschien niet zo’n cynische tweet waard is. Eerder twitterde hij ook al: “Ik ga Albert Verlinde op tv missen als een hersentumor, namelijk helemaal niet.” En liet hij weten wat hij van Geert Wilders vindt met de tweet: “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…” Over Robert Jensen: “Soms is het zo onbegrijpelijk dat Covid-19 de dikke krenten niet uit de pap pikt.”

Enfin, Thijs schijnt nogal stevig te snuiven en te drinken. Laten we zijn grappig bedoelde proza maar als stronkenmans praat afdoen. Waarom hij nog werk heeft? Hij is bevriend met Erland Galjaard, de man van Wendy en baasje bij Talpa.

168 reacties op “Thijs Römer blij met pauze RTL Boulevard na aanslag

 1. Umfufu zegt:

  Ben de man nog nooit tegengekomen in Boulevard. Zijn ex-vrouw wel. Maar Thijs ? Nooit. Is dat het misschien ? Dat hij een beetje afgunstig is ? Na wat kabouterpost te hebben geopend ? En een beetje om aandacht verlegen zit ?

  5
  0
 2. Maarten zegt:

  Extreem links deugt wanneer het ze uit komt, Thijs Romer is daar het ultieme voorbeeld van. Zodra het om iemand of een programma gaat wie/wat niet in zijn bubbel past dan reageert ie altijd op deze manier. Zelfde geld voor Van Muiswinkel en Ebbinge.

  8
  1
 3. Dennis de pijpslet van ome John zegt:

  Kan die Thijs niet dood? Vindt het niet gek dat die ongeboren tyfus kinderen van hem dood zijn gegaan in de buik van opper kech Katja

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.