Uit eerste hand

Thijs Römer blij met pauze RTL Boulevard na aanslag

Thijs-Romer

De acteur en voormalige lover van Wendy van Dijk heeft wel vaker uitspraken op Twitter gedaan waarbij je je afvraagt of de neef van Paul wel goed bij het wekkertje is. Nu doet zijn oom ook vreemde rare dingen, zoals onze Dennis op straat pleuren. Maar daar gaat het nu even niet over. Thijs twitterde: “…vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend.”

En dat geeft wel gelijk zijn denkniveau aan. Want ten eerste, je hoeft die bagger niet te kijken. En dan tijdens het tikken van zo’n bericht niet even denken dat de reden van die pauze misschien niet zo’n cynische tweet waard is. Eerder twitterde hij ook al: “Ik ga Albert Verlinde op tv missen als een hersentumor, namelijk helemaal niet.” En liet hij weten wat hij van Geert Wilders vindt met de tweet: “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…” Over Robert Jensen: “Soms is het zo onbegrijpelijk dat Covid-19 de dikke krenten niet uit de pap pikt.”

Enfin, Thijs schijnt nogal stevig te snuiven en te drinken. Laten we zijn grappig bedoelde proza maar als stronkenmans praat afdoen. Waarom hij nog werk heeft? Hij is bevriend met Erland Galjaard, de man van Wendy en baasje bij Talpa.

https://twitter.com/thijsromer/status/1414720153846222850

Nog geen reacties