Thierry Baudet gaat YouTube slopen

baudet

De kapitein van de Renaissancevloot pakt de handschoen op tegen Big Tech.

Thierry is boos! De FvD-leider had op zijn YouTube-kanaal een Tweede Kamer-speech staan waarin hij allerlei “gevoelige” zaken aanhaalt. Zoals de Rockefeller Foundation, de coronapandemie en het bestaan van Bigfoot. Deze video met meer dan een miljoen views is echter van zijn kanaal geschopt (reden: onbekend) waarop Thierry heeft besloten om een rechtszaak tegen het videoplatform te starten. Benodigde advocaatkosten: 50.000 EUR. Dus of u even wil doneren.

Opmerkelijk: toen ze de rechtszaak aankondigden kregen ze nog een strike van YouTube, waardoor ze een week niet kunnen uploaden. Dit zaakje… stinkt!

Kan iemand trouwens tegen Thierry zeggen dat hij beter niet kan Twitteren na anderhalve fles vino?

34 reacties op โ€œThierry Baudet gaat YouTube slopenโ€

 1. jan de hollander zegt:

  denkt dat thierry helemaal niks gaat winnen, hij upload zelf iets op hun site, hun mogen dan ook iets er af halen als ze zelf willen. Social media platform heeft de hoge macht, daarom is ook zelfs Trump gebanned van twitter.

  0
  0
  • KUtventje zegt:

   Dat iets mag betekent toch niet gelijk dat het goed is? Het gaat om het verdedigen van de vrijheid van menings uiting. Als je Bigtech gaat steunen in hun campagne om rechts te censureren onder het mom van “Hatespeech” ben je een dwaas.

   0
   0
   • Je moeder zegt:

    Vrijheid van meningsuiting geld ook voor YouTube. Als jij iets in mijn huiskamer schreeuwt waar ik het niet mee eens ben, dan stuur ik jou ook naar de deur. Dat recht heeft Youtube ook. Dan moet ie maar een eigen website opzetten. Zoals de mannen van roddelpraat.

    0
    0
    • Donald Trump zegt:

     Als jij een plakbord hebt ergens aan de openbare weg, waar je iedereen vrij laat dingen aan te hangen, ben jij niet verantwoordelijk voor de content die op dat plakbord tentoongesteld wordt.

     Mocht jij echter je het recht voorbehouden selectief, en naar eigen believen, dingen weg te censureren op jouw plakbord, dan is dat inderdaad jouw goed recht. Hiermee zou je echter wel verantwoordelijk gehouden moeten worden voor alle overige content die op dat plakbord te zien is. Je hebt hier immers impliciet aangegeven het met deze content eens te zijn.

     Het kan niet beiden: claimen dat je een openbaar platform bent, maar tegelijkertijd bepaalde zaken weglakken.

     Google zou verantwoordelijk gehouden moeten worden, als men besluit met dit gedrag door te gaan.

     0
     0
  • censuur? zegt:

   idioot

   youtube overtreed de PLATFORM regels van de fcc, zij doen aan politieke censuur en dat weet jij ook wel linksgekkie jan den (((hollander(((…

   0
   0
   • jan den hollander zegt:

    waar heb ik ooit gezegd dat ik links ben sukkel, plus hoe moet ik de regels van de fcc uit mijn hoofd kennen, denk je dat ik een rechter ben?

    iemand gelijk voor gekkie uitmaken als die iets zegt waar je het niet mee eens, heb niks tegen rechtse mensen maar wel tegen thierry pijpertjes zoals jij.

    0
    0
 2. Goed fatsoen zegt:

  Held! Youtube is net als Facebook en twitter heel erg eng en heel politiek gemotiveerd. Leg die rotte zooi maar eens bloot, Thierry!

  0
  0
   • Dwight zegt:

    Nou nee, wat ik bedoel is dat meningen aan de rechterkant worden gecensureerd terwijl aan de linkerkant de grootste onzin geroepen mag worden. Omdat deze bedrijven zelf ook een linkse ideologie hebben, terwijl de platforms voor iedereen bedoeld zijn wordt alleen het geluid dat met het eigen geluid resoneert toegestaan.

    0
    0
  • Bertrand du Guesclin zegt:

   Nou als je wilt dat er huizen gebouwd worden dan zou ik zeker doorgaan met stemmen op wat voor twaalf in een dozijn prutpartij je ook maar gestemd hebt.

   0
   0
 3. boertjevanbuutn zegt:

  Thierry kan zo veel willen. De 2 rechtse partijen (Forum en Wilders) halen nooit meer dan een vijfde van de stemmen, en tegelijkertijd heerst het beruchte cordon sanitair. Het blijft dus bij wat lawaai maken…

  0
  0
 4. Donald Trump zegt:

  Terrie is een gekkie; maar ook een gekkie zou het recht moeten hebben om zichzelf te uiten. De Big Tech censorship doet Orwelliaans aan.

  0
  0
 5. Roseanne zegt:

  I am not sure where you are getting your info, however good topic.
  I must spend some time finding out more or figuring out
  more. Thank you for magnificent information I used to be looking for this information for my
  mission.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.