Thierry Baudet gaat YouTube slopen

baudet

De kapitein van de Renaissancevloot pakt de handschoen op tegen Big Tech.

Thierry is boos! De FvD-leider had op zijn YouTube-kanaal een Tweede Kamer-speech staan waarin hij allerlei “gevoelige” zaken aanhaalt. Zoals de Rockefeller Foundation, de coronapandemie en het bestaan van Bigfoot. Deze video met meer dan een miljoen views is echter van zijn kanaal geschopt (reden: onbekend) waarop Thierry heeft besloten om een rechtszaak tegen het videoplatform te starten. Benodigde advocaatkosten: 50.000 EUR. Dus of u even wil doneren.

Opmerkelijk: toen ze de rechtszaak aankondigden kregen ze nog een strike van YouTube, waardoor ze een week niet kunnen uploaden. Dit zaakje… stinkt!

Kan iemand trouwens tegen Thierry zeggen dat hij beter niet kan Twitteren na anderhalve fles vino?

34 reacties op “Thierry Baudet gaat YouTube slopen

 1. Goed fatsoen zegt:

  Held! Youtube is net als Facebook en twitter heel erg eng en heel politiek gemotiveerd. Leg die rotte zooi maar eens bloot, Thierry!

  1
  0
 2. P.A. zegt:

  Is er niemand een huis aan het bouwen?? Dan kun je deze zakstront in de fundering storten, wat een debiel zeg!

  0
  0
  • Bertrand du Guesclin zegt:

   Nou als je wilt dat er huizen gebouwd worden dan zou ik zeker doorgaan met stemmen op wat voor twaalf in een dozijn prutpartij je ook maar gestemd hebt.

   0
   0
 3. boertjevanbuutn zegt:

  Thierry kan zo veel willen. De 2 rechtse partijen (Forum en Wilders) halen nooit meer dan een vijfde van de stemmen, en tegelijkertijd heerst het beruchte cordon sanitair. Het blijft dus bij wat lawaai maken…

  0
  0
 4. Donald Trump zegt:

  Terrie is een gekkie; maar ook een gekkie zou het recht moeten hebben om zichzelf te uiten. De Big Tech censorship doet Orwelliaans aan.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.