Thierry Baudet feest er op los!

thierry

Grote winnaar van de verkiezingen is natuurlijk Thierry Baudet. Hij heeft helaas niet de 450 zetels gekregen waar hij op hoopte, maar ging wel mooi van 2 naar 8 stoelen in de Tweede Kamer.

Fissa voor Democratie

In de main stream media is iedereen verbaasd dat Thierry Baudet niets van zich liet horen nadat de uitslagen bekend waren, maar dat is goed te begrijpen, want hij heeft z’n kop eraf gezopen op een gezellig FVD-feestje. Beelden daarvan ziet u hieronder.

Onderzoek OM

Thierry ging de afgelopen weken het land door met zijn Vrijheidskaravaan, waarin hij veel handen schudde en de nodige knuffels uitdeelde. Iets dat anno 2021 verboden is, dus start het Openbaar Ministerie een onderzoek naar zijn campagnepraktijken. “De officier van justitie heeft de beelden bekeken en naar aanleiding daarvan besloten dat we de zaak in onderzoek nemen. Dat betekent dat de politie een proces-verbaal gaat opmaken van wat er is gebeurd en dat de heer Baudet gehoord gaat worden”, aldus woordvoerder van het OM, Mary Hallebeek.

Thierry was niet bereikbaar voor commentaar.

7 reacties op “Thierry Baudet feest er op los!

 1. Rollins zegt:

  Het oogt wat tragikomisch, die mensenmassa’s die naar de stembus drommen in de veronderstelling dat hun stem er toe doet. Dit terwijl het door een volk ingrijpen op een door de overheid ingeslagen weg middels een referendum wordt afgenomen, toont al aan dat stemmen zinloos is. Alles waar we voor of tegen zijn wordt dadelijk afgedaan als water bij de wijn doen, als compromissen sluiten en wordt verkocht als voor een hoger doel concessies doen.

  En exact dat laat zich niet meer toetsen noch aanpassen omdat een correctieve maatregel notabene door D66 geëuthanaseerd is. In dat opzicht is het prettig te weten dat La Roos zich niet heeft weten te plaatsen voor een zetel bij die gefermenteerde moslimbroeder in wording, of zoals Joram van Klaveren gekscherend door D66 wordt genoemd; de knappe AIVD-infiltrant.

  Ergo: als stemmen er daadwerkelijk toe zou doen, had men het ons allang afgenomen. Dat maakt het wat triestig en grappig om al die domme schapen en masse naar een stembus te zien hobbelen.

  0
  0
  • Allochtoon zegt:

   OM onderzoekt de bijeenkomsten vrijheidkaravaan FVD om 1,5 m afstand houden. Hoe zit het met al die journalisten die samengeklonterd voor de deur van de Tweede Kamer Thierry Baudet interviewen.
   Hypocriet hè de media

   0
   0
 2. Kaas kraam van Dennis z’n vader zegt:

  Wat een bullshit, 99% van alle jongeren doet dit elke zaterdag. Ja ook met Corona tijd, wat een gezeik allemaal.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.