The Best Social Awards: de meest zinloze prijs ooit ever

the-best-social

Dat Tim Hofman de prijs voor Beste Positive Impact (lol, wat een k*tnaam) wint snappen we dondersgoed. Tim is -na Johan Cruijff- misschien wel de meest awesome Nederlander in de geschiedenis van Nederlanders. Kunnen zijn talentloze broertjes nog een voorbeeld aan nemen. Maar verd*mme hee, wat een fantasieloze, voorspelbare, door de woke-meute goedgekeurde “winnaars” komen we daar verder tegen.

We citeren: “Tijdens de feestelijke livestream ging Tim Hofman ervandoor met de award voor Beste Positive Impact, Linda Hakeboom kreeg de award voor Beste Instagrammer, Diederik Gommers won Beste Thuisblijf-content en Rob Jetten won de award voor Beste Politicus. Verder is Bram Krikke voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Personality.

Deze prijzen worden uitgereikt door The Best Social, een Amsterdams marketingbureautje vol spierwitte millennials dat de hele dag content van anderen “cureert” en online grappig poogt te doen. Tenenkrommend en van een hoog BuzzFeed-gehalte, met als enig doel om zoveel mogelijk adverteerderspoen te pakken. Geeft verder niks, maar het leidt wel tot de meest voorspelbare award-keuzes ooit ever. Als je Robbert Rodenburg een prijs geeft voor zijn doorgestoken baggerformat, dan moet je toch eens aan de waarde van je awards gaan twijfelen…

https://www.instagram.com/p/CPq1E8wBa7v/

Beste artiest: Snelle. Hahahahahaha. Wat een totale wansmaak en windvaan-mening heb je dan zeg. Ongelooflijk.

Voetnoot: we gunnen Linda Hakeboom de hele wereld en wensen haar veel sterkte.