Teken van leven Barbie

Nou ja, leven. Als je zo uit je ogen kijkt ben je eerder schijndood. Maar goed, Samantha werd in het ziekenhuis opgenomen nadat ze in elkaar stortte vanwege de dood van haar vriend Gelmore. Allemaal verschrikkelijk natuurlijk. Dat arme meisje trekt echt alleen maar ellende aan. Het lijkt wel een shitmagneet.

De vraag is wel: moet je vanwege al die narigheid zo verschrikkelijk slecht Nederlands schrijven? En doe verdomme eens aan interpunctie. Zo zie je maar: Don’t do drugs, kiddos!

Het praat!!

10 reacties op “Teken van leven Barbie

 1. Dennis jankebalk zegt:

  Het janken van Dennis dat hij het niet meer zag zitten heeft wel geholpen, want nu ze ruim 10.000 donateurs bij elkaar hebben gehuild komt er vnv gwn weer een nieuwe aflevering. Hoeft Dennis nu niet zijn auto meer te verkopen? Nu hoeft Dennis zich sws geen zorgen om geld te maken, hij hoeft alleen maar ff op de knietjes voor Wilfred en hij heeft zijn zakgeld weer binnen. Ik heb sws zelden zo dom figuur als Dennis gezien tering zeg, maar ja wat verwacht je na 10 generaties incest?

  0
  0
  • The Guardian Of Roddelpraat zegt:

   Wtf heeft dit met barbie te maken? Dat dennis zijn iq lager is dan zn schoenmaat is is overigens ook al oud nieuws!

   0
   0
  • Jan Broos zegt:

   Hoewel je een paar goede punten hebt omtrent ons Dennie, is het toch wel geinig dat je er zelf des te harder om jankt hier. Ik doneer nog even een paar eurootjes.

   0
   0
  • Tante Henk zegt:

   Soms vraag ik me wel eens af wat nu afstotelijker is: Hele domme mensen of van die wrokkige, zure zeikerdjes. Door jou weet ik nu het antwoord: types die het allebei zijn. Toch fijn dat je Dennis zoveel aandacht geeft ipv iets leuks of nuttigs te gaan doen met je leven. Dat hij maar veel moge verdienen aan jouw haat. (Y)

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.