Tanja Jess is niet thuis!

Tanja Jess

Dus als de kat van huis is, Charly. Zijn moedervrouw is op Ibiza, zoals elke CN’er op dat poepeiland zit, want dat hoort namelijk bij je status als CN’er. Tanja is lekker aan het zwemmen om “Corona shit” van zich af te schudden. Jess heeft de memo zeker niet gehad dat we nu in de apenpokken zitten.

“Lekker zwemmen in de zee vind ik zó heerlijk en ontspannend. Beste remedie tegen de alledaagse stress van de ratrace waar we toch vaak in terechtkomen. Even al die Corona shit, of welke shit dan ook van je afschudden en puur genieten. Goed om jezelf dat af en toe te gunnen.” Fijn dat ze zich zwemmen gunt. Knap ook best wel.

https://www.instagram.com/p/Cd5szH6DTA9/?utm_source=ig_web_copy_link

22 reacties op “Tanja Jess is niet thuis!

 1. Paul zegt:

  Ik zou haar doen.
  Langdurig en intens.
  Oraal vind ik niet vies en op gezette tijden mag ze mij volkomen misbruiken.

  Als ik een relatie met Tanja Jess zou hebben dan zou ik mijn Duitse helm de hele dag fier rechtop tonen.

  Niets dan respect voor Tanja.

  Tanja, als je dit leest;
  Dump die ouwe puber Charly, ik kan je alles geven wat je nodig hebt.
  Liefs.
  Paul.

  43
  3
 2. A. Hazes zegt:

  Wat een bedorven lijk.
  Charly je hebt groot gelijk.
  Ik ging ook voor fris en fruitig!

  12
  12
 3. Dieter von Maurik zegt:

  Tanja!!!
  Wannbei Jahresalt.unten zum 54 Monaten hat unsere Fräulein schon die ganze Mannschaftheit ins das Gezimmerbäude generalunternehment sofort ausgedurft. Wir schaffen die neuesten Ausblick des Halles während wir uns bedanken seit Alles damittwoch.bei uns das Vertrauen für die gute Zuhaftlichen Spielzeuge von Keramiek und Holsammenarbeit beieinander herrgestellt geworden ist.

  Wir freuen uns der Tiefgartenbereichgleichzeitnis dessen wir werrichten können. In einer Aufklauigzeit von einem der größten und mitzuweder ganz inklusive Überweisungen haben wir es endlich und Fußbodenanlagen kaltgestellt. Wir entweissen entweder vollmächtig dafür eine riesengroße Knallding mit witziges Sprüh. Alles klar.

  6
  6
  • von Ribbentrop zegt:

   Statt geheilsammtliches Häftikeit!?
   Durchschnitlich abgeschwächt 😄
   Klopfen sie nochmal daran.

   3
   1
  • Tahlspinazi auf Dienstag zegt:

   Zuhaftlichen? Was ist das?
   Zuhäftlichem meinst du doch?

   Holsammenarbeit ist kein Wört.
   Holzusammenarbeit du Kneus, hast du den Primaschule icht abgerundet? Und jetzt im Pretzelfaktorei arbeiten? Dümmlich.

   3
   1
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Die verlopen lellebel die vergeet ff dat de helft van haar ”lieffies” die haar volgen op Insta, waarvan 99% volgt voor de sensatie en 1% omdat ze echt fan zijn, dat niet iedereen ervan geniet om het halve ontzielde lichaam van der Tanja in de poel des verderfs te zien dobberen. Niet dat ze zelf niet willen, maar omdat er geen centjes voor zijn. En der Tanja? Die masseert het even nog fijntjes in. ”Lieffies”.

  5
  0
 5. Marieke zegt:

  Beter aan te gluren dan de volgevroten alcoholbig Roos in zijn zwembroek xxxl
  Dennus en Janus op Mallorca.
  In dat bad konden gelijk 10 emmers chloor nadat die bolle potvis Roos weer aan de wal was

  7
  8
 6. The Fennemeister zegt:

  Jezelf filmen vervolgens op instakramp zetten…. wat is de nieuwswaarde?

  10
  0
 7. Steven 040 de trollhunter zegt:

  Bij Mediacourant al gelezen hoe een minister (nooit van dat wijf gehoord trouwens) praat over onze Yvonne?

  Afschieten dat wijf, weer een uitkeringstrekker minder.

  2
  2
 8. Muis zegt:

  Tsja, een man(netje) die structureel vreemdgaat, een zoon die je ineens dochter moet noemen, moeten doen of er geen vuiltje aan de lucht is en alles maar normaal is, vervolgens allemaal shit die je leest over jou en je gezin, oud en lelijk worden (al teken ik voor oud worden) maar doen alsof je nog hartstikke jong,hip,woke en lekker bent terwijl je het geen van allen bent…Ik snap wel dat je het er graag vanaf wil zwemmen! Succes ermee maar ik ben bang dat het fijne gevoel maar voor heel even is. Ik zou zeggen blijf ook ff lekker van social media vandaan! Groetjes

  6
  0
 9. Bericht voor de sneue achterbakse Dennis Schouten, debiele zoon van een kaasverkoper zegt:

  Stalking kan de vorm van een verslaving aannemen. Hoewel de aanleiding tot stalking soms redelijk lijkt, is stalking zelf dat niet. De behoefte aan contact is voor de stalker een soort verslaving geworden.

  2
  4
  • Marcusvlogs zegt:

   Charly is that you?? knipper 3 x met je piemeltje… zodat ik weet dat jij het 100% ben. Dan kunnen we samen op mijn youtubeknaal fappen, terwijl we het nummer Fappen is lekker zingen…

   2
   1
 10. Johand zegt:

  Jantje, stuur Tanja een dm’tje want volgens mij schreeuwt dat Duitse veenlijk in wording om een goeie beurt en Dennieboy, stuur jij die zoon/dochter een dm’tje want daar weet jij wel raad mee. Charlie zal dan wel weer quasi boos zijn op jullie maar dan heeft hij weer een reden om zijn demonen de vrije loop te laten en jonge meiden naar zijn hotelkamer te lokken….

  3
  0

Reacties zijn gesloten.