Tanja Jess heeft een vraag

Zoal we weten is Tanja heel erg begaan met de samenleving. Zo vindt ze alles discriminatie, is ze verhuisd omdat die gemeente “te wit” is en is ze voorstander om Zwarte Piet te verbieden. Maar de vrouw die het achteraf prima vindt dat haar kerel vreemdgaat wilt dat we allemaal meer emanciperen.

Ze stelt dan ook een paar pittige vragen.

Vraag voor de mannen: Hoe geëmancipeerd ben jij? Kun je goed voor jezelf en je eventuele kinderen zorgen? En vind je dat leuk?

Jan: Ik doe het huishouden. Ik kook. Ik doe boodschappen. Ik zorg volledig voor mijn kinderen. En ik heb een vrouw nergens voor nodig. Nou ja, om te soppen en te zuigen. Maar dan anders. Ben ik nu geslaagd?

26 reacties op “Tanja Jess heeft een vraag

  • Sjarlie zegt:

   Laat me niet lachen.
   Sjarlie is zo ontrouw als de pest en neukt half vrouwelijk student Nederland.
   En in plaats van dat oma Jess die Sjarlie een flinke trap in zijn ballen geeft, is het de schuld van Roddelpraat. Uitgerekend deze twee klunzen nodigt de MSM uit om over het huwelijk en emancipatie te komen praten.

   Eerst zit die druif van een Sjarlie Lutser bij was het koffietijd? te zwammen over een goed huwelijk.
   Nu is oma Jess aan de beurt over emancipatie.

   Absurd dit!

   24
   0
 1. JanRisEenKlompHaatVet zegt:

  Ja, jezelf p1jpen is lastig met zo’n dikke vette alcoholpens. Smerige stuk haatvet met oogjes. Om af te karnen heb je een andere klomp vet met een hartslag nodig. Twee ranzige walvissen die tegen elkaar liggen rollen in een met lege alcoholflessen bezaaide kamer. Godsammekrake wat smerig zeg.

  7
  31
  • Betuws_Branie zegt:

   Beste,

   Ik zie dat je al maanden druk bent om bij ieder nieuwsbericht een reactie te posten over Jan’s gewicht. Dat is zinloos. Denk je dat hij ook maar 1 minuut wakker ligt door een willekeurige anoniem die komt met een ‘je bent dik’ opmerking die hij al minstens 1000x gehoord heeft? Zinloos. Geef het op, dit is jouw tijd niet waard. Ga wat maken van je eigen leven in plaats van Jan’s teksten het te laten regeren *Let it goooooooo… *

   Prettig weekend trouwens.

   31
   2
 2. Rinus Rukwind zegt:

  Ik zou Jan Roos willen afzuigen, mijn staafmixer door zijn poepert halen en hem die daarna laten aflikken voordat ik over die bolle biggenmuil ga sausen.

  5
  21
 3. Janus de crimineel zegt:

  BERGEN – De Bergense journalist en politicus Jan Roos (43) is ook in hoger beroep veroordeeld voor het mishandelen van een tiener in 2018. De straf is gelijk aan wat de Alkmaarse politierechter hem eerder oplegde: een geldboete van 750 euro en een schadevergoeding van 700 euro.

  3
  13
  • Anti Alles zegt:

   En terecht dat Jan een paar tikken heeft uitgedeeld! Die snotterbekken hebben de bek veel te groot tegenwoordig. Die moet je gelijk een paar corrigerende klappen geven!

   14
   1
 4. Henk zegt:

  Roos is een smerige hater
  Een loopbaan overal ontslagen
  Mislukt huwelijk
  Strafblad
  Alcoholist
  Mislukte politicus
  Vroeg oud en kalend
  Bril van zijn oma
  Biggenmuil met varkensoogjes
  Glasbaktoerist

  3
  18
  • Bertus zegt:

   Ik denk eerder dat het maar 1 iemand is met een probleem, of flinke problemen. Je zou er eigenlijk niet om mogen lachen maar kan het soms niet onderdrukken bij sommige reacties die dat persoon maakt.

   5
   1
 5. Jan de alcoholist zegt:

  Het is weekeinde
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺dat is voor vandaag

  5
  4
 6. Rinus Rukwind zegt:

  Charly pakt Tanja alleen nog maar van achteren, hij wil haar oude hoofd niet meer zien.

  En aan de neppe Rinus Rukwind, sterf.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.