Tabitha toont baby en gebrek aan notitieblokje

Tabitha, wie kent haar niet (ik), heeft een kindje gekregen samen met haar man Mauron met wie ze al drie jaar scharrelt. Het meisje heet Imaya Tabitha en moeder en dochter maken het goed. Ze schrijft: “Mijn kleine meisje, jij mag voor altijd mij vasthouden.” En dat is fijn nieuws.

Wat minder leuk is dat uit de foto blijkt dat Tabitha haar handen gebruikt voor allerlei aantekeningen. Zo staat op elke vinger een datum geschreven. Omdat we bij Roddelpraat niet de lulligste zijn van harte met de kleine spruit en hier ons cadeau voor Tabitha senior.

7 reacties op “Tabitha toont baby en gebrek aan notitieblokje

 1. Robbie zegt:

  Eigenlijk zit ik nu met vragen. Ken ik dit hele mens niet, lees dat het zo’n zure veganterrorist is , maar er zit meer plastic in als de plaatselijke Action. Wie is zij?? Trouwens best hypocriet, zeggen dat je vegan ben en vervolghens met nepbloemen op de foto gaan en zelf vol plastic zitten.

  0
  0
 2. Tabitha Musik zegt:

  Ik zal het je nog sterker vertellen: ik heb zelfs mijn eigen naam op mijn andere hand getatoeëerd, omdat ik die elke keer vergeet. 🙁

  Ik denk dat ik binnenkort ook de naam van Imaya Tabitha op haar voorhoofd laat zetten. Die vergeet ik ook vaak. Iemand tips voor een tatoeëerder die ervaring heeft met baby’s tatoeëren?

  0
  0
 3. Henk Kasius zegt:

  Voor wie niet weet die dit is, Tabitha is met afstand de beste zangeres van Nederland. Ze is haar carrière begonnen in VS, daar groot geworden en toen hier in Nederland meerdere hits gepakt

  0
  0
 4. Gordon zegt:

  Iemand uit de koker van pauperclub Topnotch , schijt’muziek’ dus. Plus dat ze alleen maar kan janken hoe een zwaar leven ze wel niet gehad heeft. Nou, dan weet je weer genoeg. *Gaaaaaaap*

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.